HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

Coachwissel bij Heren 1

Nieuws afbeelding 24-5-2022
Met ingang van het seizoen 22-23 vindt er binnen de staf van HC Oranje-Rood Heren 1 een wijziging plaats: Robert van der Horst (foto) en Jeroen Baart wisselen van functie. Dat betekent dat Jeroen Baart vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach van Heren 1 is en Robert van der Horst een ondersteunende rol heeft binnen de staf van Jeroen Baart.

Aanleiding voor deze functiewisseling is dat Robert van der Horst meer tijd wil gaan besteden aan zijn maatschappelijke carrière. "Wij zijn blij dat Robert in deze nieuwe rol verbonden blijft aan onze club en aan Heren 1 in het bijzonder”, aldus voorzitter Tophockey Harry van Hout.

Jeroen Baart is sinds 2019 assistent-coach bij HC Oranje-Rood Heren 1. Over zijn nieuwe rol zegt hij: "Ik ben zeer vereerd om hoofdcoach te worden van deze mooie club. En ik ben vooral ook blij dat de samenwerking met Robert doorgezet wordt. We hebben dit seizoen geroken aan de play-offs en kunnen niet wachten om volgend jaar wel die play-offs te gaan halen!”. Jeroen blijft naast zijn functie van hoofdcoach bij HC Oranje-Rood, ook bondscoach van de Young Red Lions, het Belgische U21 team.