HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

25 en 26 juni spectaculair slotweekend 100 jaar Oranje en Rood

Nieuws afbeelding 14-6-2022

Het 100-jarig lustrum gaan we afsluiten met een spectaculair slotweekend op 25 en 26 juni.

 

Op zaterdag 25 juni wordt er de hele dag gehockeyd met en door iedereen. Het Oranje en Rood hockeyfestival met 100 potjes hockey. Van munkey tot trimhockey, van supporter tot ouder. Iedereen kan meedoen. Daag als jeugdteam jullie ouders uit. Of wil je hockeyen tegen JA1 uit 1986? Het kan allemaal. Een sportief hockeyfeest voor jong en oud met muziek en andere activiteiten naast het hockey.

 

Niet alleen onze leden kunnen zich als (samengesteld) team inschrijven, maar we hopen dat ook reünisten zin hebben om een potje te spelen om aansluitend oude hockeyvrienden te treffen tijdens de reünie. Daarnaast sluiten we deze hockeydag af met een spetterend lustrumfeest.

 

Het wordt een dag waarop je gegarandeerd oude bekenden tegen komt, je herinneringen op kunt halen en een mooie gelegenheid hebt om die verhalen door te geven aan de nieuwe generatie. Maar ook natuurlijk een top dag om nieuwe herinneringen èn nieuwe vrienden te maken!

 

Op zondag 26 juni is het bekende VOF toernooi. Het Vrienden of familietoernooi voor teams met ervaren en onervaren hockeyers, met buren, vrienden of met die gekke oom die zegt zo goed te kunnen hockeyen. Schrijf je in en doe mee. Een gezellige dag die we afsluiten met een BBQ.

 

Inschrijven voor een of beide dagen? Stuur een mail naar [email protected]