HeaderPhoto
Algemeen

Save the date: 14 december Kerstfeest bij HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding 2-12-2019
Kerstmis 2019 begint bij HC Oranje-Rood! Kom alvast in die heerlijke kerstsfeer en breng een bezoek aan de allereerste

Oranje-Rood kerstmarkt 2019
zaterdag 14 december van 16.00-20.00 uur 
 
Het wordt een oergezellige familiehappening met verkoopkraampjes, stalletjes met eten en drinken, escape rooms, muziek, diverse workshops en - als klap op de vuurpijl - een echte Santa Run! 
  • Kerstmarkt
Op onze allereerste kerstmarkt staan verschillende marktkramen waar zowel leden als bedrijven hun producten aanbieden, van wijn tot een kerstkookboek, zelfgemaakte armbandjes of zeepjes. Er zijn nog enkele plekken vrij dus inschrijven  kan nog...  Heb je interesse? Stuur dan een mail naar [email protected]

  • Escape Rooms
Voor de thrillseekers onder ons worden de catacomben van ons clubhuis  omgebouwd. Ontdek onze Escape Rooms voor beginners, gevorderden of de speciale room van onze hoofdsponsor ABN AMRO. Deelname € 3 per persoon. 

  • Santa Run
Aan het eind van de middag starten we met de Santa Run; een ludieke obstakelloop van 1 km. over onze hockeyvelden. Koop ter plaatse voor maar € 5 de Oranje-Rood kerstmuts  en doe mee aan deze super leuke run. De best verklede Santa krijgt een prijs!

  • Workshops
In het clubhuis kun je onze mini-kerstworkshops volgen. Van kerstballen versieren tot sneeuwpoppen maken. Deelname € 3 per persoon.
 


Vrijwilligers gezocht
Voor verschillende onderdelen zoeken we nog vrijwilligers. Meld je aan via onderstaand mailadres.
 
meer info of inschrijven: [email protected]