HeaderPhoto
Algemeen

Laatste weekend voor lotenverkopers Grote Clubactie 2019

Nieuws afbeelding 9-11-2019
Sinds 14 september zijn heel veel jeugdleden van HC Oranje-Rood bezig met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie. Komend weekend is de laatste kans om nog meer loten te verkopen en kans te maken op één van de geweldige verkopersprijzen. Dus ga nog snel op pad met je lotenboekje of geef je online verkooplink nog een boost, want dan zorg je er niet alleen voor dat de opbrengst voor HC Oranje-Rood nóg hoger wordt, maar maak jij ook kans op een van de geweldige prijzen die beschikbaar zijn voor de beste lotenverkopers.

Het verkopen van de loten doe je niet alleen voor de club (80% van de opbrengst gaat naar de clubkas) maar ook voor jezelf.  Want wist je dat:

De beste lotenverkopers van 2019 kans maken op één van de ruim 100 fantastische prijzen zoals een Nintendo Switch, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita. 

Als jij samen met je teamgenoot 50 of meer loten verkoopt, jullie je samen mogen opgeven voor een super vette clinic.

Als je 20 loten of meer verkoopt, je de 20-loten-voucher krijgt? Met deze voucher krijg je flinke korting op leuke dagjes uit en het 2de artikel gratis op masita.com. Wil jij deze voucher ook ontvangen? Verkoop dan tijdens de Grote Clubactie 20 loten of meer voor jouw club! Je krijgt de 20-loten-voucher na 2 oktober op je vereniging.

Samen loten verkopen veel leuker is dan in je eentje! Zet samen de schouders eronder en haal zoveel mogelijk op voor de club. Wil jij met je hele team kans maken op toffe prijzen? Schrijf je team dan in voor een van de teamprijzen:
Een bioscoopzaal voor alleen jouw team, met z’n allen naar Bobbejaanland of een gloednieuwe outfit!