HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

teamindelingen 2016-2017 (junioren)

Nieuws afbeelding 7-7-2016

In de bijlage vind je alle teamindelingen junioren 2016-2017 (m.u.v. JB- en Top-lijn, deze volgen binnenkort).


In KNHB standenmotor zijn vanaf 11 juli alle poule-indelingen te vinden. In de bijlage vind je dus de voorlopige klasse-indelingen.


We willen graag alle junioren bedanken voor jullie geduld. Door het samenvoegen van EMHC en Oranje Zwart duurde het samenstellen van de teams iets langer dan voorgaande jaren. Let op: kijk voor alle zekerheid zelf ook even goed of je bent ingedeeld in een team in de juiste categorie. Heb je vragen? Neem dan per mail contact op via jouw lijncoƶrdinator (zie mailadres in de rechtstreekse mail die je op 5 juli jl. hebt ontvangen).


Inmiddels zijn we ook druk aan de slag met het nieuwe trainingsschema. Veel jeugdleden hebben aangegeven het leuk te vinden komend seizoen training te geven aan een Junioren team of Jongste Jeugd team. Mocht deze vraag nog niet zijn voorgelegd en je bent hierin ook geĆÆnteresseerd. neem dan contact op met Jeroen Laurensen, Technisch Manager Junioren, [email protected] of met Liesbeth Hoogers, Technisch Manager Jongste Jeugd tmjongstej[email protected]


In de week van 29 augustus gaan de trainingen weer van start. Mocht je al eerder willen beginnen dan graag contact opnemen met Monique Ward om als team een veld te reserveren en trainingsmaterialen op te halen,dat kan via [email protected]


Het weekend van 2, 3 en 4 september staat in het teken van de opening van HC Oranje Rood. Informatie over alle activiteiten dit weekend volgt de komende tijd. Zaterdag 10 september start de competitie weer.


We wensen je een fantastische, zonnige zomer toe en tot eind augustus op de hockeyvelden!


Met sportieve groet,


Namens de Junioren Commissie,
Danielle van de Kant en Joyce Scheffers

Bijlage