HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

Van de voorzitter: ‘We gaan weer beginnen!’

Nieuws afbeelding 2-9-2022

 

Eenmaal terug van vakantie voelt het toch wel heel bijzonder om weer op onze club te zijn. Je hoort overal de hartelijke begroetingen, waarbij mooie vakantieverhalen worden gedeeld en verwachtingen voor het nieuwe seizoen worden uitgewisseld. Daarnaast zie en voel je dat onze club nooit stil zit. Ook niet in de vakantiemaanden. Achter de schermen hebben velen gewerkt aan de voorbereiding op ons nieuwe seizoen.

 

Ons clubhuis zit weer goed in de verf, de lichtmasten op veld 1 zijn vervangen, er ligt een schitterend nieuw waterveld (veld 2), de hockeymaterialen zijn weer op orde gebracht, de zoektocht naar trainers, managers en coaches is in volle gang en ga zo maar door. Daarnaast maakt het wedstrijdsecretariaat overuren om alle wedstrijdplanningen rond te krijgen. Een megaklus. Ze zijn hierbij volledig afhankelijk van de KNHB die dit jaar een ander systeem is gaan gebruiken met de nodige vertraging. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: al die vrijwilligers die in stilte zoveel werk verzetten terwijl anderen vakantie vieren, verdienen een dik applaus.

We staan aan de vooravond van een heerlijk seizoen met hockey en allerlei activiteiten. In deze nieuwsbrief wordt daarover al het nodige gezegd. En uiteraard zijn we voor het komende seizoen supertrots op het feit dat de FIH Pro League onze club heeft geselecteerd als speelstad in 2023. Het is nog wat verder weg, maar op onze club worden zes dagen achtereen, van dinsdag 6 tot en met zondag 11 juni 2023, twee topwedstrijden gespeeld. Iedere dag! Op elk van de zes dagen komen ofwel de oranje hockeydames ofwel de oranje hockeyheren bij ons in actie. Op 6 en 9 juni zelfs beide teams! Het wordt een toernooi met de absolute wereldtop. De dames kruisen de degens met China, Australië en Argentinië terwijl de heren het opnemen tegen India, Australië en Argentinië. 
Dat zes wedstrijddagen aan Oranje-Rood zijn toegekend is een dik compliment aan onze club. Je krijgt je dit soort toernooien namelijk alleen toegewezen als je organisatie en je faciliteiten van topniveau zijn.


Maar goed. Eerst gaan we weer samen lekker hockeyen, feesten en plezier maken. Leuk dat je er weer bent! Ik wens iedereen een heerlijk hockeyseizoen. 
Pieter Janssen

voorzitter