HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

Spelregelcursus voor ouders, coaches en managers jeugdelftallen

Nieuws afbeelding 8-6-2022
Als scheidsrechterscommissie merken we dat er behoefte is bij ouders van jeugdleden om de spelregels van het hockeyen te leren. Soms omdat ze het elftal van hun dochter of zoon willen kunnen fluiten, soms omdat ze vaak langs de kant staan en de beslissingen niet altijd begrijpen en soms ook om iemand te begeleiden die voor het eerst zelf moet fluiten en dat toch wel spannend vindt.

Daarom organiseert de scheidsrechterscommissie op 21 juni een spelregelcursus voor ouders van jeugdleden die komend seizoen elftallen spelen.
Tijdens deze cursus komen de spelregels van het hockey aan bod (het gaat expliciet om elftallen!) en leren de cursisten hoe je het beste op het veld kunt staan om je besluiten goed te kunnen nemen.
De cursus duurt ongeveer 1,5 uur en aansluitend is er de mogelijkheid
om een online examen te doen.

We hopen daarmee het hockeyspelletje nog leuker te maken voor toekijkende ouders, de ouders handvatten te geven voor wanneer hun kinderen zelf voor het eerst moeten gaan fluiten, om startende fluiters te gaan begeleiden en liefst ook om ouders te enthousiasmeren om te gaan fluiten bij hun kinderen.

Wanneer: dinsdag 21 juni 2022 van 19 – 21 uur
Waar: Lounge 12

voor meer informatie [email protected]