HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

Van de voorzitter: 'Een mooi slot van ons lustrumjaar'

Nieuws afbeelding 12-5-2022

Nog maar twee maanden. Dan zit dit seizoen er alweer op. Nu het slot nadert, neig ik ernaar terug te blikken, maar dat doe ik bewust niet. Ik kijk dit keer liever vooruit. Wie te veel terugblikt, riskeert de mooie dingen die in het verschiet liggen over het hoofd te zien. Zonde!

Tot 1 juli, het slot van dit seizoen, staan er nog allerlei leuke activiteiten op het programma. Pinksteren staat weer in het teken van ons vermaarde OET (Oud Eindhoven Toernooi). En wat te denken van het slotweekend van ons lustrumjaar op 25 en 26 juni? Als je van onze club én van plezier maken houdt, mag je dat weekend niet missen!

Op zaterdag 25 juni wordt er de hele dag gehockeyd op het Oranje en Rood hockeyfestival, met maar liefst 100 potjes hockey. Aansluitend is er een re√ľnie en een fantastisch feest: een mooie gelegenheid om oud-teamgenoten en vele anderen te ontmoeten en samen mooie herinneringen op te halen! De dag erop, op zondag 26 juni, vindt weer ons verbindende Vrienden- of Familietoernooi oftewel het VOF plaats. Kom en geniet van al dat talent en enthousiasme van onze vrienden en families tussen de lijnen, langs de lijn dan wel op ons terras.

De komende weken staan in het teken van de afronding van de hockeycompetitie. Op allerlei niveaus worden nog vele, spannende wedstrijden gespeeld, naar het zich nu laat aanzien onder een stralende voorjaarszon. Zie dan die gezellige nazit op ons mooie terras maar eens te weerstaan...

Heren 1 speelde afgelopen zondag de laatste wedstrijd van het seizoen. Het team dong dit jaar serieus naar een plek in de top vier, met spelers waarvan ongeveer veertig procent door ons zelf is opgeleid. Daar mogen we trots op zijn, net zoals trouwens op Dames 1, die zich knap weg van de onderste plek wisten te knokken. Dat geeft vertrouwen voor de play-out-wedstrijden die op 19 en 21 mei worden gespeeld. Kom en steun onze meiden: ze verdienen het!

Wat er ook nog aankomt: onze algemene ledenvergadering (aanstaande maandag, 16 mei, 20.30 uur in Lounge 12). Daar vertellen we je hoe we onze kernwaarden We Connect - We Play - We Grow verder gaan versterken. Ook deze keer staan er weer onderwerpen op de agenda waarover jij als lid kunt meepraten en meebeslissen.

Kortom, we hebben nog twee leuke en drukke maanden voor de boeg. Geniet ervan!

Pieter Janssen, voorzitter.