HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

Alternatief programma voor onze jeugdteams op 15 januari

Nieuws afbeelding 11-1-2022
Vanaf vandaag mogen onze jeugdleden tot 20.00 uur buiten hockeyen. Aanstaande vrijdag 14 januari is de volgende persconferentie over de coronamaatregelen. Concreet betekent dit dat we op 14 januari pas zeker weten waar we de dag daarna aan toe zijn en meer weten over de kaders voor de invulling van de periode vanaf 15 januari. Ons streven is onze F- tot en met A-jeugdleden doordeweeks één keer te laten trainen en in het weekend te laten spelen. Onze G-hockeyers willen we in het weekend laten trainen. 

Wij zijn er op voorbereid dat het na 14 januari nog steeds niet toegestaan is om te zaalhockeyen en om buiten wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Daarom hebben wij voor zaterdag 15 januari voor onze jeugdteams een intern wedstrijdprogramma voorbereid. Op die manier kan ieder jeugdteam dat weekend al een veldhockeywedstrijd spelen. 

Let op: dit interne programma geldt dus alléén als de competitiewedstrijden zaalhockey NIET door mogen gaan.

Dit alternatieve programma voor zaterdag 15 januari is zichtbaar in de Oranje-Rood app en op de website, zodat onze jeugdleden hier al rekening mee kunnen houden.