HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

Update Coronamaatregelen m.i.v. 28 november

Nieuws afbeelding 27-11-2021
De persconferentie van vrijdagavond 26 november bracht Nederland helaas weer nieuwe coronamaatregelen die gaan gelden t/m zaterdag 18 december. Deze nieuwe maatregelen gaan zondag 28 november in en raken helaas ook de hockeysport. 
Dit betekent voor onze club:

Algemeen:

 • Per 28 november geldt een sluitingstijd voor alle binnen- en buitensportaccommodaties tussen 17.00 en 05.00 uur. Wedstrijden en trainingen mogen enkel tussen 05.00 en 17.00 uur plaatsvinden.
 • In het clubhuis (gangen, toilet, horeca) geldt bij verplaatsing een mondkapjesplicht én is de 1,5 meter afstand verplicht.  

Veldtrainingen/wedstrijden:

 • Het wedstrijdprogramma voor zondag 28 november is al gewijzigd, zodat alle wedstrijden om 17.00 uur afgerond zijn.
 • Géén veldtrainingen komende week (maandag 29 t/m vrijdag 3 december), m.u.v. de woensdag-en vrijdagtrainingen die volgens het hoofdschema aanvangen om 16.00 uur (training tot uiterlijk 17.00 uur!). 
 • Het GEHELE wedstrijdprogramma van zaterdag 4 december en het (inhaal)programma van zondag 5 december zal nog wijzigen i.v.m. het verplaatsen van de wedstrijden die starten of eindigen na 17.00 uur. Houd de mail en de website goed in de gaten! Trainingen van de Jongste Jeugd en het Parahockey team van zaterdag 4 december gaan gewoon door.

Zaalhockey:

 • De zaalhockeycompetitie, die voor sommige teams al zondag 5 december start gaat gewoon door! Let op: CTB voor 18+ is verplicht. M.u.v. vrijwilligers, functionarissen etc.
 • De KNHB gaat voor de zaalwedstrijden die starten of eindigen ná 17.00 uur, kijken naar een passende oplossing, verplaatsing qua datum en locatie is daarin helaas waarschijnlijk onvermijdelijk.
 • Alle zaalhockeytrainingen van maandag 29 november tot en met vrijdag 17 december worden geannuleerd, behalve de Jongste Jeugd op woensdag.

Zie verder hieronder de nog steeds geldende maatregelen die in een eerdere fase al waren aangekondigd.
 • Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de complexen. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders (uitspelende teams) en verenigingsfunctionarissen. Publiek bij trainingen en wedstrijden is niet toegestaan.
 • Iedereen van 18 jaar of ouder zijn persoonlijke coronatoegangsbewijs (CTB) en ID bewijs bij zich hebben om tot ons clubhuis (incl. aangrenzende terras en tribune) toegelaten te worden. Dit geldt voor alle dagen van de week. 
 • Personen die met een functie op die plaatsen aanwezig moeten zijn, zijn van deze verplichting uitgezonderd. Het gaat dan bijvoorbeeld om trainers/coaches (uit & thuis), alle noodzakelijk aanwezige andere vrijwilligers of mensen die bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden komen uitvoeren op de vereniging. 
 • Houd je ook altijd aan de Basismaatregelen:
 1. Houd 1,5 meter afstand tot elkaar
 2. Was je handen regelmatig
 3. Schud geen handen
 4. Bij klachten: blijf thuis en laat je testen
De nieuwe maatregelen gelden tot en met 18 december. 
De situatie wordt op dinsdag 14 december opnieuw beoordeeld.

Klik hier voor meer informatie: