HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

Koninklijke Erepenning voor HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding 14-10-2021
Onder toeziend oog een groot aantal genodigden heeft voorzitter Pieter Janssen van HC Oranje-Rood vandaag de Koninklijke Erepenning in ontvangst mogen nemen. Hij kreeg deze uit handen van burgemeester John Jorritsma ter gelegenheid van de officiële start van het lustrumjaar ‘100 jaar Oranje en Rood’.

HC Oranje-Rood viert dit seizoen dat het op 14 oktober 2021 exact 100 jaar geleden is dat er in Eindhoven voor het eerst in rode en oranje shirts gehockeyd werd; de kleuren die HC Oranje-Rood in 2016 samengebracht in één shirt. Vanmiddag werd het officiële startsein gegeven voor de viering van dit bijzondere lustrum. Tijdens het officiële gedeelte spraken o.a. burgemeester John Jorritsma, wethouder Stijn Steenbakkers en voorzitter van de KNHB Eric Cornelissen over de betekenis van HC Oranje-Rood voor de stad Eindhoven en voor (inter)nationale hockeywereld. Vervolgens ging het gehele gezelschap naar buiten en onthulden HC Oranje-Rood voorzitter Pieter Janssen en ere-voorzitter Simon van den Boomen het speciaal vervaardigde jubileumlogo dat dit seizoen op de gevel van het clubhuis prijkt. Na afloop van het officiële gedeelte was er een drukbezochte receptie voor (oud)leden en andere betrokkenen.

Gedurende het gehele seizoen worden er voor alle leden en vrijwilligers diverse lustrumactiviteiten georganiseerd. Alle informatie over ‘100 jaar Oranje en Rood’ is vanaf vandaag te vinden op de speciale lustrumsite