HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

Vrijwilliger van de maand: Flip Carolus

Nieuws afbeelding 4-10-2021

De vrijwilliger die wij deze maand in het zonnetje willen zetten is Flip Carolus (73 )uit Valkenswaard.

Sinds een jaar werkt Flip als vrijwilliger bij onze club.. Hij komt elke maandag op zijn scooter van Valkenswaard naar Eindhoven Zijn dag begint hij met de inspectie van alle velden. Hij controleert of de netten kapot zijn, ruimt de rommel op en zorgt dat de gevonden voorwerpen worden verzameld. Maar ook zorgt hij dat al het onkruid wordt verwijderd en de club er weer netjes uitziet.

 

Op de vraag hoe Flip dit werk vindt zegt hij dat hij super blij is dat hij als vrijwilliger bij de club is gekomen. Hij heeft altijd hard gewerkt en na zijn pensioen had hij tijd over en wilde hij zich weer nuttig voelen. Gelukkig hoorde hij via via dat de club iemand zocht en hij heeft zich meteen aangemeld. 

Flip zegt dat hij alle vrijheid heeft, hij is fijn buiten aan het werk. Iedereen is ook erg aardig. Nee, hij heeft geen seconde spijt dat hij zich heeft aangemeld en kan het iedereen aanraden om wat bij de club te gaan doen.

 

Flip wilde liever niet op de foto "dat is nergens voor nodig” Wel geeft hij aan dat hij erg blij is met zijn cadeaubon van Markt 14 uit Valkenswaard. "daar kan ik lekker wat trappisten van halen”

 

Wie wil jij nomineren als vrijwilliger van de maand? Aanmelden via: vrij[email protected]