HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
Algemeen

4 september: Bitjes happen op de club; maak een afspraak!

Nieuws afbeelding 30-8-2021

Wil jij ook een 3-laags hockeybitje op maat? Kom dan zaterdag 4 september a.s. tussen 9.30-12.30 uur in het clubhuis van Oranje-Rood (kleedkamer 4, begane grond) happen. Iedereen- junior en senior - van hockeyclub Oranje-Rood is van harte welkom! De kosten van de gebitsbeschermer bedragen 75 euro. Over uiterlijk 3 weken zijn de bitjes klaar.

I.v.m. corona verzoeken we je een afspraak in te plannen via de hap-agenda en je persoonlijke gegevens in te vullen. Het is helaas niet mogelijk zonder afspraak te komen. PLAN AFSPRAAK
Uiteraard blijf je bij corona-gerelateerde klachten thuis. Ondanks je afspraak kan het zijn dat er een wachtrij is. Neem tijdens het wachtende afstandsregels in acht!

De kosten voor je gebitsbeschermer bedragen 75 euro (M61 Mondbeschermer) en worden rechtstreeks gedeclareerd bij je zorgverzekering. Een aantal zorgverzekeraars/-polissen vergoeden deze kosten. Je zou zelf na kunnen gaan wat ervan vergoed wordt door jouw zorgverzekering. Dit geldt voor kinderen én volwassenen. Voor kinderen geldt: stem samen met je ouders af of het goed is dat je een bitje laat maken. Door een afspraak te maken gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met de kosten en de declaratie ervan.

Hoe gaat het happen in z’n werk? Het happen vindt in kleedkamer 4 op de begane grond in het clubhuis van Oranje-Rood plaats. Meld je daar aan bij M3 Mondzorg. Hier kun je ook je handen desinfecteren. Na een korte registratie kun je happen. Je ontvangt ongeveer na een weekje een bericht over de uitgifte van de bitjes (check ook de website van www.m3.nl en van Oranje-Rood binnenkort hiervoor).

Veilig hockeyen doe je met een professionele 3-laags gebitsbeschermer van M3 op maat. Je bent van harte welkom!

Bijlage