HeaderPhoto
Algemeen

Twee nieuwe bestuursleden stellen zich aan u voor

Nieuws afbeelding 2-6-2021 In de Algemene Ledenvergadering van 19 mei jl. zijn Wouter Hermsen en Steven Boerma benoemd als bestuurslid. Wouter volgt Joyce Scheffers op als bestuurslid Jeugd, Steven vervangt Pim van den Boomen als bestuurslid Marketing en communicatie. Hieronder stellen zij zich graag aan u voor.

  • Wouter Hermsen - Jeugd
Als nieuw bestuurslid Jeugd van HC Oranje-Rood wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Wouter Hermsen, 47 jaar, opgegroeid in Zeeland, afgestudeerd in Apeldoorn aan de HTS Autotechniek én Universiteit Nijenrode te Breukelen en samen met mijn vrouw en 4 zoons woonachtig in Eindhoven. 

Het is altijd al mijn streven geweest om iets te betekenen voor de club waar mijn kinderen hockeyen. En zo is het ook begonnen, als coach, manager, helpende hand bij evenementen tot aan Lijn coördinator. Tot het moment dat Joyce Scheffers begin dit jaar aangaf te gaan stoppen en ik gevraagd werd om haar vervanger te willen worden. Daar hoefde ik eigenlijk niet lang over na te denken, de uitdaging van bestuurslid, mijn eigen ambitie, dat paste helemaal. 

Als bestuurslid Jeugd kan ik samen met Birgit verder bouwen op het fundament wat Joyce in de aflopen jaren heeft neergezet. Denk aan het zorgdragen voor het hockey beleid omtrent het opleiden van eigen trainers, fluiters, managers en coaches. Het nog meer betrekken van de jeugd bij de vereniging met hun adviezen, ideeën over en vóór de vereniging.  En niet te vergeten al die vrijwilligers die samen ervoor zorgen dat alle kinderen in een veilige omgeving met veel plezier kunnen hockeyen. Technisch inhoudelijk laat ik het graag over aan de specialisten, maar aan alles eromheen kan en wil ik graag bijdragen! 

Want al heb ik zelf nooit gehockeyd, ben ondertussen wel echt een groot liefhebber van het spelletje. Daarnaast ben ik een fanatieke zeiler die zowel van een goede zeilwedstrijd, als van de rust op het water kan genieten. We gaan ook met regelmaat lekker skiën, heb zelf nog een lange tijd recreatief getennist en probeer nu met hardlopen de conditie een beetje op pijl te houden. 

Tot snel op de club!

  • Steven Boerma - Marketing en communicatie
Ik ben zeer blij om de marketing & communicatie rol binnen Oranje-Rood te mogen gaan vervullen. Mijn passie voor sport, het verenigingsleven én marketing geven mij veel energie om deze mooie club volop in het zonnetje te zetten.
 
Geboren in Groningen en middels banen bij Philips via Frankrijk uiteindelijk in Eindhoven terecht gekomen. Met mijn vrouw Enza heb ik 2 kinderen Sam (12) en Lize (13) en woon ik in de Schrijversbuurt.

Mijn jarenlange passie voor zo'n beetje alle sport heeft mij gebracht als fan op vele sportevents tot aan de Olympische Spelen. Winst/verlies, de spanning van de wedstrijden, alle emoties daaromheen, het boeit mij mateloos.

Mijn doel bij Oranje-Rood is drieledig; ondersteunen van alle activiteiten voor zowel jeugd, senioren als tophockey. Verder de club Oranje-Rood op een éénduidige en mooie manier bij zowel leden, sponsors als daarbuiten te promoten. En als laatste vooral het plezier en clubgevoel te verspreiden; bij deze club wil je horen!

Abonneer je op onze socials (Instagram & Facebook) en volg onze gezamenlijke avonturen. En ik kan alle hulp gebruiken; ik zoek nog social reporters (voor Instagram filmpjes) en verslaggevers/redacteuren en fotografen. Zie onze vacatures of meld je bij mij via [email protected] .

Sowieso hoop ik iedereen snel live te zien en te spreken op de club!