HeaderPhoto
Algemeen

Corona update: ook onze senioren mogen weer het veld op!

Nieuws afbeelding 30-5-2021
De overheid maakte tijdens de persconferentie van vrijdag 28 mei bekend per 5 juni nieuwe versoepelingen in te voeren, ook in de sportsector. Per 5 juni kunnen eindelijk alle hockeyers op de velden hun sport weer beoefenen!,

Met ingang van 5 juni is het voor alle senioren weer mogelijk op de eigen vereniging tijdens het sporten de afstandsbeperking los te laten. Dat betekent dat ook iedereen van 27 jaar en ouder per 5 juni weer duels mag spelen of mee kan doen aan onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging. Let op, het loslaten van de afstandsbeperking geldt alleen tijdens het sporten. Voor wie niet aan het hockeyen is, blijft de 1,5 meter afstandsregel gelden.
Daarnaast mag de jeugd tot en met de A-categorie vanaf 5 juni weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen, bij voorkeur binnen de eigen regio. 

Ook de horeca mag weer open. Zie hierover ons speciale bericht.

Officieel mogen de kleedkamers en douches ook weer open, maar uit organisatorisch oogpunt geeft HC Oranje-Rood ervoor gekozen deze voorlopig nog gesloten te houden.  en ook de horeca op de vereniging mag binnen en buiten (terras) open maar volgens de dan geldende horecaregels én alleen voor die personen die ook op het complex aanwezig mogen zijn. Publiek is helaas nog niet toegestaan.