HeaderPhoto
Algemeen

Terugblik ALV 19 mei

Nieuws afbeelding 20-5-2021
Op 19 mei 2021 heeft de Algemene Leden Vergadering plaatsgevonden.
Hierin is uitgebreid ingegaan op het afgelopen seizoen met de coronaperikelen. Daarin stond niet alleen de loyaliteit van sponsoren en partners, maar  vooral van al onze leden, centraal. Dit was in een speciaal filmpje in beeld gebracht.
Vervolgens werden de inspanningen van de club om goed door deze storm heen te komen belicht en de financiƫle gevolgen besproken.
 
Er werd ook vooruitgekeken naar het komende seizoen. De missie en het DNA van de club zijn verwoord in de statements WeConnect-WePlay-WeGrow.
Deze fungeren als een paraplu voor onze ambitie en onze projecten voor jeugd, senioren, tophockey, exploitatie en de maatschappij.
Een aantal projecten werd toegelicht, waarbij vooral ook de bomvolle agenda voor het nieuwe seizoen ons alle hoop geeft op weer een normaal seizoen.
Alhoewel normaal seizoen? Helemaal niet. Dat liet het tweede filmpje van de avond al zien. Het wordt immers een bijzonder jaar met het vieren van ons 100-jarig lustrum vanaf 14 oktober 2021! De festiviteiten zullen verspreid over het seizoen plaatsvinden met het hoogtepunt in het voorjaar 2022.
 
Zowel de begroting als de contributie voor volgend seizoen zijn door de ALV vastgesteld.
 
Er is ook een aantal bestuurswijzigingen: Joyce Scheffers (jeugd) en Pim van den Boomen (marketing & communicatie) zijn met dank digitaal uitgezwaaid. Wouter Hermsen (jeugd) en Steven Boerma (marketing/communicatie) nemen deze stokjes over. Verder verschuift Kim van Rosmalen naar het bestuur Senioren en is er daarmee een vacature voor een nieuwe secretaris.
 
Het toetje van deze ALV was toch wel de aankondiging dat we drie mooie ereleden rijker zijn; Daphne van de Velden, Niek van der Schoot en Joyce Scheffers! Alle drie van harte gefeliciteerd met deze welverdiende benoeming.
 
De afsluiting werd gedaan met dankwoorden door Ronald Slaats, voorzitter van de Raad van Toezicht en van erelid Kest Huijsman.
 
Het bestuur dankt alle aanwezigen voor hun aandacht, interactie en goedkeuring voor het komende seizoen.
 
De notulen en de presentatie volgen spoedig op het besloten gedeelte van onze website.