HeaderPhoto
Algemeen

Corona coördinatoren gezocht

Nieuws afbeelding 3-3-2021
Langzaam maar zeker wordt er gelukkig weer steeds meer gehockeyd op onze club. Volgens de richtlijnen van het RIVM moet er dan wel altijd een corona coördinator aanwezig zijn. Deze coördinator ziet erop toe dat iedereen die zich op het sportpark begeeft, zich ook aan de regels houdt. Wij zijn op zoek naar ouders die deze taak - met name op doordeweekse dagen - een keertje op zich willen nemen. Er zijn verschillende diensten die variëren van 1,5 tot 2,5 uur. Je kunt zelf aangeven wanneer jij kunt. Bijvoorbeeld rondom de training van je kind of op zaterdag en zondag als er onderlinge wedstrijden gespeeld worden. 

Door één of meerdere diensten voor jouw rekening te nemen, zorg jij dat er volop gehockeyd kan blijven worden en heb je bovendien de kans om de hockeyactiviteiten van je zoon of dochter weer eens van dichtbij te volgen. 

Het aanmelden voor een shift is heel eenvoudig. In de HC Oranje-Rood app vind je onder het kopje ‘meer’ de mogelijkheid om je dienst in te plannen. Alle tijdvakken dat we iemand nodig hebben staan daar bij elkaar. Het enige dat jij hoeft te doen is aanvinken wanneer het jou het beste uitkomt. Wij zullen je dan met open armen op de club ontvangen.