HeaderPhoto
Algemeen

Word ook een held op sokken!

Nieuws afbeelding 31-3-2021

Sinds vorige week is Eindhoven een fantastisch sport- en beweeginitiatief rijker: EindjeSportenEindjeSporten is een actie van een groepje Eindhovenaren dat ervoor heeft gezorgd dat leden van sportclubs en sportaanbieders sokken kunnen kopen om hun eigen club financieel te steunen. En die sportclubs? Die krijgen de gehele opbrengst van de actie, maar moeten als tegenprestatie ‘een positieve VIBE’ aanbieden aan de stad. HC Oranje-Rood heeft zich ook aangesloten bij deze actie en zal als tegenprestatie een sportmiddag op de club organiseren en ondersteuning bieden bij wijk-en buurtsportactiviteiten voor jongeren in Eindhoven.


Hoe meer helden, des te beter

Binnenkort loopt dus heel Eindhoven in die kleurrijke sokken van EindjeSporten om te laten zien dat zij hun club steunen. Daar kun jij natuurlijk niet bij achterblijven! Via de clubpagina van Gunneman Sports kun je vanaf nu deze limited edition sokken bestellen. Er zijn lange sportkousen (superleuk om met je hele team als trainingskousen te hebben!), korte sportsokken (leuk om cadeau te geven) en zelfs casual sokken (goed idee voor vaderdag). Ze zijn er met en zonder onze clubkleuren, maar allemaal voorzien van die herkenbare Eindhovense ‘vibes’. Tip: deel de link van de clubpagina ook met je vrienden en familie zodat zij zelf deze unieke sokken kunnen bestellen. Want hoe meer helden op sokken er straks rondlopen, hoe hoger de opbrengst voor de club is.

  

N.B. Steun jij de club en draag jij straks ook de sokken van EindjeSporten? Maak een leuke foto, post die op insta en tag @hcoranjerood. Dan gaan wij jouw foto delen!