HeaderPhoto
Algemeen

Businessclub HC Oranje-Rood presenteert magazine 'Connect'

Nieuws afbeelding 29-12-2020 In de afgelopen weken hebben alle leden en sponsoren van HC Oranje-Rood de eerste editie van het glossy magazine Connect in de bus gekregen. Dit magazine - waarin de mogelijkmakers van tophockey binnen onze club aan het woord en in beeld komen - is een initiatief van de HC Oranje-Rood Businessclub.  Omdat wij ook andere hockeyliefhebbers dit prachtige magazine niet willen onthouden, kun je het in de bijlage eens rustig doorbladeren. Hieronder vind je de begeleidende brief van onze voorzitter Pieter Janssen.Beste leden van Oranje-Rood,

U staat er vast niet dagelijks bij stil – en misschien wel nooit. Dat snappen we. Iedere sportvereniging heeft sponsoren, dus Oranje-Rood ook. Logisch, toch?
Ja en nee.

Sportverenigingen steunen op drie pijlers: leden, vrijwilligers (en enkele betaalde krachten) en onze sponsoren. 
Is de een belangrijker dan de ander? Nee, niet echt. We hebben ze alle drie keihard nodig, zoals een team behoefte heeft aan aanvallers, middenvelders, verdedigers en een keeper. Een team vorm je samen.

Voor veel bedrijven zijn het moeilijke tijden. Toch blijven ze ons steunen. Dat vinden we fantastisch en daarom steunen wij op onze beurt hén!

Bij deze brief treft u het sponsormagazine van Oranje-Rood aan. In deze uitgave presenteren onze sponsoren zich aan (de regio) Eindhoven. Ze vertellen over wat hen drijft, in welke markt ze actief zijn en wat ze doen (en laten) om – net als Oranje-Rood – te kunnen meedraaien in de top. 

Het leek ons als bestuur een goed idee dit magazine ook naar u, onze leden, te sturen. Misschien vindt u dat wel interessant om te lezen – en wie weet kan een van onze sponsoren in zakelijk opzicht wel iets voor u betekenen. Zo helpen we elkaar!

Het zal u niet verbazen dat wij bij Oranje-Rood blij zijn met de steun van onze sponsoren. Zoals we ook blij zijn met jullie steun in deze bijzondere tijd. We doen het immers samen. Dank hiervoor!

Wij wensen jullie alvast fijne feestdagen en een gezond en sportief 2021!

Hartelijke groet,
Pieter Janssen, voorzitter HC Oranje-Rood

Bijlage