HeaderPhoto
Algemeen

ABN AMRO campagne 'De Inhaalslag': aanstaande dinsdag eerste van 4 interessante webinars

Nieuws afbeelding 6-11-2020 In het kader van de landelijke campagne 'de Inhaalslag' ter promotie van gelijkheid tussen mannen en vrouwen in de hockeysport, organiseert ABN AMRO de komende 4 dinsdagen interessante webinars waaraan ook jij kunt deelnemen! Tijdens deze interactieve online sessies komen bijzondere sprekers aan het woord; elk met een eigen verhaal en levenslessen. De aftrap van deze unieke serie is op dinsdag 10 november om 20.00 uur.  

Het programma is als volgt:
  • 10 november - Ginger de Weert: de topsporter die weet hoe ze alle ballen hoog én in balans moet houden. Na vallen en opstaan brengt ze haar geleerde lessen op enthousiaste wijze over zodat iedereen hiervan kan leren. 
  • 17 november - Lynn Quanjel: ze is influencer en founder van Social Nomads waarmee ze in de basis staat van het Social Media landschap. Met concrete tips zet ze je aan het werk en opent ze op verfrissende wijze je ogen voor personal branding in de online wereld. 
  • 24 november - Merel van der Wouden is onderhandel expert en veelgevraagd spreker. You don't get what you're worth, you get what you negotiate, is haar lijfspreuk en brengt ze op verbluffende wijze over. Tastbare tips die je dagelijks kunt toepassen, handig!
  • 1 december - Shenin Lebrun is de 'hustle' queen en pratices what she preaches. Ze werkt bij NIKE, produceert haar eigen films (te vinden op Netflix en Videoland) en runt een consultancy. Hoe je dromen waar maakt, niet op geeft en het écht voor elkaar kunt boksen.
Wil jij graag weten hoe deze dames in het leven staan en welke wijze tips zij hebben om jouw leven nóg leuker te maken? 

Meld je dan hier aan. Daar ga je geen spijt van krijgen!