HeaderPhoto
Algemeen

Dringende oproep: Gebruik je verstand en neem je verantwoordelijkheid!

Nieuws afbeelding 26-10-2020

Binnen de nieuwste maatregelen om het Coronavirus te bestrijden, is er gelukkig nog ruimte voor onze jeugdteams om te trainen en onderlinge oefenwedstrijdjes te spelen. Dat kan echter alleen als iedereen zich aan de voorschriften houdt. Die voorschriften zijn er niet voor de lol, maar bittere noodzaak. Als wij ons daar niet aan houden, gaat de club op slot en wordt er helemaal niet meer gehockeyd. 

Afgelopen weekend hebben we gemerkt dat niet iedereen zich bewust is van die dwingende voorschriften; spelers gingen voorafgaand aan of na afloop van hun eigen wedstrijd toch nog even kijken bij andere wedstrijden en er stonden zelfs ouders en niet-hockeyende vrienden en vriendinnen langs de lijn. DAT MAG ABSOLUUT NIET! Ons sportpark is ALLEEN toegankelijk voor spelers en hun begeleiders en zij dienen na de wedstrijd of training het complex zo spoedig mogelijk te verlaten.  PUBLIEK IS BIJ GEEN ENKELE OEFENWEDSTRIJD TOEGESTAAN! 

Wij hebben ook vernomen dat er nog steeds door groepjes jongeren (in hockeykleding) ’s avonds bij de club wordt afgesproken om te ‘chillen’. OOK DAT IS NIET TOEGESTAAN. Zij riskeren daarmee niet alleen een boete, maar kunnen er ook de oorzaak van zijn dat de club volledig op slot moet. Naar aanleiding van een eerder incident op onze club, waarbij de algemene maatregelen door een aantal leden overtreden werden, hebben wij van de Gemeente Eindhoven onlangs een officiële waarschuwing ontvangen. Een volgende overtreding betekent sluiting.

Wij doen dan ook een dringend beroep op zowel onze jeugdspelers als de teambegeleiders om alle maatregelen in acht te nemen en – waar nodig – elkaar daar vriendelijk op aan te spreken. Alleen dán kunnen we zo lang mogelijk blijven hockeyen. En dat is wat we allemaal graag willen.