HeaderPhoto
Algemeen

Update bezoekers dames en heren 1 Zondag 27 september

Nieuws afbeelding 22-9-2020

Beste leden en/of bezoekers van HC Oranje-Rood,

De algemeen geldende corona-regels zijn ook bij HC Oranje-Rood van toepassing, zowel in het clubhuis, als buiten op het terras. Zie hiervoor ons algemene protocol.

Bij de wedstrijden van Dames en Heren 1 mogen maximaal 400 toeschouwers aanwezig zijn die  de wedstrijd zittend moeten bekijken. Daarom hebben we voor het bezoeken van de wedstrijden van Dames en Heren 1 aanvullende maatregelen getroffen, hierbij een update:

REGISTRATIE

Iedereen vanaf 13 jaar die ons complex betreedt, is verplicht zich te registreren (bij aankomst of vooraf via QR-code op de website).

Zondag 27 september: De dubbel van Dames 1 én Heren 1 tegen Pinoké!!

· Registratie is te allen tijde verplicht, dit is echter GEEN plaatsreservering.

· We hebben zitplaatsen voor maximaal 400 bezoekers, VOL = VOL. Uit-supporters kunnen we helaas niet ontvangen.

· Iedereen dient zich te melden bij de hoofdingang die via de bewegwijzering op het complex staat aangegeven. Hier wordt uw registratie gecheckt o.b.v. uw bevestigingsmail en ontvangt u een polsbandje voor de zittribune. 

· Bij binnenkomst verzoeken wij u meteen naar een plaats op de tribune te gaan. Deze zitplaats is aangegeven met een 1,5 meter sticker. 

· U mag uitsluitend zittend naar de wedstrijd kijken, op de daarvoor bestemde 1,5 meter stickers. 

· Iedereen, ongeacht of er sprake is van één huishouden neemt plaats op een 1,5 meter sticker.

· Staan op het terras is niet toegestaan. Het terras is enkel doorlooproute naar clubhuis, bar en toiletten. Let goed op de looproute, er is één ingang en één uitgang!

· Polsbandjes kunnen vanaf 11.30 uur worden opgehaald.

ALS DE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN

· Na de wedstrijd van Dames 1 kunt u het complex via één uitgang aan de linkerkant van het veld, onderaan de tribune verlaten.

· Na de wedstrijd van Heren 1 kunt u het complex via één van de 2 uitgangen, onderaan de tribune links en rechts verlaten.

· Na de wedstrijd kunt u uiteraard blijven om nog iets te drinken of te eten. Dit kan echter alleen buiten en zittend op de tribune óf aan de picknicktafels bij de 1,5 meter stickers.

 · Uiterlijk 18.00 uur sluit de horeca (zondags).

Bij vragen graag een mail naar [email protected]

  


Bijlage