HeaderPhoto
Algemeen

Registratieplicht bij HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding 16-10-2020
Reminder: Sinds vrijdag 28 augustus geldt een registratieplicht op ons complex. Iedereen vanaf 13 jaar (spelers, trainers, coaches, ouders, supporters, vrijwilligers en begeleiding) die ons complex betreedt is verplicht zich te registreren (vooraf via QR code en button op de website óf bij aankomst op het complex middels de QR codes op de posters en borden). 

Na een korte gezondheidscheck via het beantwoorden van 5 vragen, word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en jouw naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer achter te laten. Bij invullen van je lidnummer volgt een verkorte registratie. KLIK HIER ALS JE DEZE PAGINA OP JE TELEFOON OPENT

Registratie kan door middel van het scannen van de QR-code en button (bezoekersregistratie) op de website, én de QR code op de posters en borden die op verschillende plekken op het complex hangen. Je kunt je dus ook thuis of onderweg naar de club alvast registreren. Let op: registreren moet elke dag dat je op het complex aanwezig bent (dus voor wedstrijden én trainingen).
Bij registratie geef je akkoord dat wij genoemde gegevens (tijdelijk) bewaren. 
Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Op registratie is ons privacy beleid van toepassing, te downloaden op onze website. Jouw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (conform de richtlijnen van de overheid).

Android gebruikers worden aangeraden een QR-code scanner te downloaden (bijvoorbeeld QR Scanner). iPhone gebruikers kunnen dit doen via hun camera. Heb je geen internet of telefoon? Vraag iemand in de buurt om hulp (het formulier kan opnieuw, met andere gegevens, ingevuld worden).