HeaderPhoto
Algemeen

Update: geldende maatregelen nog 1 week van kracht

Nieuws afbeelding 1-7-2020
Update 1 juli

Ondanks de aangekondigde versoepelingen per 1 juli heeft HC Oranje-Rood besloten de op onze club reeds voor de jeugd geldende maatregelen t.a.v. gebruik clubhuis, ouders op de club etc. nog 1 week te handhaven. Dit doen we omdat dit de laatste week is dat er door de jeugd getraind wordt en de vereiste aanpassingen om in de nieuwe situatie veiligheid van kinderen en ouders te kunnen waarborgen dusdanig ingrijpend zijn dat dit voor slechts 1 week niet uitvoerbaar is. 
Ten aanzien van de maatregelen voor senioren geldt dat de regels op het trainingsveld versoepeld worden (trainingspartijtjes mogen weer) maar de regels met betrekking tot het gebruik van het clubhuis ook onveranderd blijven, 

Voor velen van jullie betekent dit een 'gewoonte' die we nog 1 week doorzetten en voor een enkeling is het een tegenvaller omdat ze graag langs de lijn de verrichtingen van hun kind hadden willen volgen of een kop koffie hadden gedronken in het clubhuis.  Maar uiteindelijk staat voor iedereen de veiligheid voorop en vandaar dus deze verlenging. Wij hopen op jullie begrip.

Wij komen zo snel mogelijk terug met de aangepaste maatregelen die op onze club gaan gelden in de zomer en in aanloop naar het nieuwe seizoen.


24 juni

In navolging van de vanavond door het RIVM en de KNHB aangekondigde versoepeling van de maatregelen per 1 juli, komen wij nog deze week met informatie over wat dat specifiek voor HC Oranje-Rood betekent. 

Klik hier voor een overzicht van de belangrijkste wijzigingen die betrekking hebben op de hockeysport.