HeaderPhoto
Algemeen

Liesbeth Hoogers draagt Jongste Jeugd-stokje over

Nieuws afbeelding 26-5-2020

Zes jaar lang zette zij zich volledig in voor de allerkleinste hockeyers van onze club, maar vanaf volgend seizoen draagt zij het stokje over: Liesbeth Hoogers stopt aan het einde van dit seizoen als technisch manager Jongste Jeugd. De afgelopen jaren was zij er verantwoordelijk voor dat al ‘onze’ kinderen tussen de 4,5 en 10 jaar veel plezier hadden op het hockeyveld en zich konden ontwikkelen tot echte hockeyers. 
"Mijn uitgangspunt is altijd geweest het creëren van een positieve en stimulerende sportomgeving waar kinderen zich veilig voelen en trots zijn op wat ze doen. Een omgeving waar ze met veel plezier leren en zich ontwikkelen”, aldus Liesbeth. 
Samen met de leden van de Jongste Jeugdcommissie, de veldcoördinatoren, trainers en coaches heeft zij zowel op organisatorisch als technisch gebied het jongste jeugdhockey naar een hoger niveau gebracht. Daar zijn wij haar als club zeer erkentelijk voor. Vanaf september zullen we Liesbeth dus niet meer op het trainingsveld zien, maar waarschijnlijk wel op zondag langs de lijn van het hoofdveld; haar dochter Floor speelt komend seizoen bij HC Oranje-Rood Dames 1. 

Namens HC Oranje-Rood en de ouders van al die kinderen aan wie zij de liefde voor hockey heeft doorgegeven, bedanken wij Liesbeth voor haar tomeloze inzet.