HeaderPhoto
 

We zetten een kroon op '100 jaar Oranje en Rood'

15-9-2021Dit seizoen staat bij HC Oranje-Rood geheel in het teken van een bijzonder lustrum. Op donderdag 14 oktober gaan we dat lustrumjaar officieel openen. Samen met onze leden, vrijwilligers, sponsoren en stakeholders zetten we een kroon op '100 jaar Oranje en Rood'.  En bij zo'n bijzondere mijlpaal hoort natuurlijk een bijzonder logo...Lees verder

Nationale sportweek 2021: maak kennis met 29 sportaanbieders

Nieuws afbeelding

14-9-2021 Op 18 en 19 september zetten 29 Eindhovense sportaanbieders hun deuren open!
Kom met je gezin of vrienden sportclubs bezoeken om kennis te maken met de sport en sfeer te proeven. In dit weekend worden er veel demonstraties en clinics gegeven waaraan je gratis kunt deelnemen om te ontdekken welke sport bij jou past. Natuurlijk doet ook HC Oranje-Rood mee aan deze toffe actie.
Lees verder

De bitjes zijn in de maak!

Nieuws afbeelding

13-9-2021 Heb jij een afdruk laten maken op Oranje-Rood op zaterdag 4 september jl. voor een echte M3-gebitsbeschermer? Super leuk! Ze zijn er druk mee bezig deze te maken. Uiterlijk vrijdag 24 september wordt deze per post naar je verzonden. De kosten van het bitje declareert M3 Mondzorg bij je zorgverzekeraar. Via hen krijg je bericht wat je zelf moet bijdragen. We wensen je heel veel plezier ervan.
Lees verder

Maak kans op een jaar lang hockey voor het gezin!

Nieuws afbeelding

12-9-2021 Het nieuwe seizoen staat voor de deur en ook dit jaar is Tulp hoofdsponsor van de Tulp Hoofdklasse Heren. Daarmee is Tulp Keukens supporter van onze club. Dat is voor jou als lid extra mooi. Jij kan namelijk gebruik maken van een mooie actie, waarmee je ook nog eens onze club steunt. 
Lees verder

Voorbeschouwing seizoen Heren 1 met Robert van der Horst

11-9-2021Aan de vooravond van de start van nieuwe competitie, sprak Harrie Kwinten met de hoofdcoach van Heren 1 Robert van der Horst over de kracht van dit team, de nieuwe spelers, verwachtingen en de ambities.
De eerste wedstrijd van Heren 1 is zondag aan de Oosterplas in Den Bosch tegen HC Den Bosch en begint om 14.45 uur. 


Lees verder

Voorbeschouwing seizoen Dames 1 met Stefan Duyf

10-9-2021Zondag begint HC Oranje-Rood Dames 1 het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen Bloemendaal (aanvang 12.45 uur).  Onze speciale verslaggever Harrie Kwinten sprak aan de vooravond van het seizoen 21-22 met hoofdcoach Stefan Duyf. Een leuk gesprek over 'zijn' speelsters, leermomenten en verwachtingen. Lees verder

HC Oranje-Rood in nieuwste FRITS magazine

Nieuws afbeelding

9-9-2021Maandagavond is de nieuwste editie van de stadsglossy FRITS Magazine gepresenteerd. Met daarin onder andere een interview met onze voorzitter Pieter Janssen. Over de impact van corona, de loyaliteit van onze leden en sponsoren en de kernwaarden van onze club.  
In de bijlage vind je het hele verhaal. 
Lees verder

Speelschema D1 en H1

Nieuws afbeelding

9-9-2021Komend weekend gaat de Hoofdklasse Hockey weer van start. Met ongetwijfeld veel spektakel, spanning en doelpunten. Wij hebben alle wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 tot aan de winterstop voor je verzameld, zodat je niets hoeft te missen! 
Laat je horen voor HC Oranje-Rood.  Onze Dames en Heren rekenen op de steun van hun 12e man!Lees verder

14 oktober: officiële kick-off lustrumjaar

Nieuws afbeelding

8-9-2021 Op donderdag 14 oktober 2021 is de officiële kick-off van ons lustrumjaar '100 jaar oranje en rood'. Het wordt een feestelijke middag waarin we niet alleen het speciale jubileumlogo onthullen, maar ook het programma van alle lustrumactiviteiten voor het komend seizoen presenteren. Dat doen we uiteraard onder het genot van een hapje en drankje en vanaf 20.00 uur  gaat de  muziek aan en
Lees verder

Washin 7 clubactie

Nieuws afbeelding

31-8-2021 Winst voor jou, én voor de club. Samen met Washin7, de grootste indoor carwash van Eindhoven én sponsor van HC Oranje-Rood, hebben we een gave actie opgezet. Jij ontvangt een mooie korting op het beste autowasprogramma bij Washin7 (WashinPantser van €17,- voor €13,-). Bij iedere wasbeurt sponsort Washin7 daarnaast nog €2,- voor onze clubkas! De uitgifte van
Lees verder