HeaderPhoto

Schrijf je nu in voor de online pubquiz van 28 mei

Nieuws afbeelding

25-5-2020 Donderdagavond 28 mei om 20.00 uur begint de HC Oranje-Rood online Pubquiz. Heb jij jouw team al compleet en weten jullie straks samen (bijna) alles over hockey, onze club, actualiteiten, entertainment etc? Je kunt je nú aanmelden via deze link . Vul het inschrijfformulier in en dan ontvang je daarna de link om donderdagavond in te loggen. Veel plezier! 
Lees verder

Aangepaste tijden textielinzameling

Nieuws afbeelding

25-5-2020 Er is inmiddels al ruim 3000 kg aan afgedankte kleding, dekbedden, schoenen e.d. ingeleverd in onze speciale container, dus we zijn al hard op weg naar de eerste nieuwe goal! Meer spullen zijn nog steeds heel welkom. 
Lees verder

19 en 20 juni open dag Luzac Eindhoven

Nieuws afbeelding

22-5-2020 Het einde van dit uitzonderlijke schooljaar nadert, met een nieuw schooljaar in zicht. Zoekt u voortgezet onderwijs waar uw zoon of dochter het maximale uit zichzelf kan halen? Onze sponsor Luzac biedt voortgezet onderwijs op maat, waarmee leerlingen opbloeien en groeien naar het hoogst haalbare niveau.
Lees verder

Vanaf zaterdag weer bootcamptrainingen van Marli

Nieuws afbeelding

20-5-2020Nu we weer allemaal buiten mogen sporten met inachtneming van  1,5 meter afstand, organiseert gecertificeerd fitness trainer en Dames 1 speelster  Marlena Rybacha  vanaf zaterdag 23 mei op HC Oranje-Rood weer wekelijks een  bootcamp.  Op diverse dagen en tijden kunnen dan de ouders van onze (jongste)jeugd  heerlijk 45 minuten intensief sporten. Dit zijn de
Lees verder

Niels de Brouwer nieuwe assistent-coach D1 en coach MA1

Nieuws afbeelding

20-5-2020 Met ingang van komend seizoen maakt Niels de Brouwer deel uit van het begeleidingsteam van HC Oranje-Rood Dames 1 . Hij is aangesteld als assistent-coach van Stefan Duyf. Daarnaast wordt hij trainer/coach van HC Oranje-Rood MA1 .
Lees verder

HC Oranje-Rood bedankt haar sponsoren - Kuypers Kessel

19-5-2020 Omdat onze Dames 1 en Heren 1 dit seizoen niet meer in de hoofdklasse in actie komen, zetten wij hier onze sponsor Kuypers Kessel in het zonnetje. Een sponsor waar we op kunnen bouwen! 
Lees verder

Woensdag 27 mei digitale ALV

Nieuws afbeelding

18-5-2020Woensdagavond 27 mei organiseert HC Oranje-Rood vanaf 20.30 uur haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. In verband met de Coronamaatregelen zal deze editie online plaatsvinden. Alle leden krijgen binnenkort via de mail een uitnodiging met daarin de link om hierbij aanwezig te zijn.Lees verder

Save the date: 28 mei Pubquiz

Nieuws afbeelding

17-5-2020 Donderdagavond 28 mei kun je meedoen aan de allerleukste online pubquiz ever! Dus blokker die avond alvast in je agenda en begin met het zoeken naar sport-, muziek-, entertainment- en algemene kennis nerds om je team compleet te maken. Binnenkort krijg je meer informatie over de spelregels en de manier van inschrijven! Blijf ons dus volgen op  site, app en socials.

Lees verder

Van de voorzitter: de kroon op ons werk

Nieuws afbeelding

16-5-2020
Begin april stelde ik nog tot mijn spijt vast dat het stil was aan de Aalsterweg, terwijl het er op dat moment juist een drukke bedoening had moeten zijn. Geen kleurrijke tenues, geen luidkeelse aanmoedigingen, geen gejuich, geen bruisend clubhuis, geen lopende tap. Alleen het gekwetter van de vogels en – veel zachter dan anders – het geruis van het verkeer op de Aalsterweg.
Lees verder

Senioren opgelet: wat wil jij volgend seizoen?

Nieuws afbeelding

15-5-2020 Uiteraard is ook de seniorencommissie al druk bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Daarom horen ze graag of er nog speciale wensen zijn. Heeft jouw team bv. aanvulling nodig, wil je overstappen naar de veteranen, gaat je team zich opsplitsen etc. Geef het dan nu door via [email protected] 
Lees verder

Ga jij volgend seizoen naar de Senioren?

Nieuws afbeelding

13-5-2020Ben jij een eerste of tweedejaars A-speler of speelster en wil je volgend seizoen bij ons in de senioren hockeyen? Dan zijn er voor jou diverse opties.  Je kunt alleen of met een paar vrienden/vriendinnen aansluiten bij een bestaand (jong ) seniorenteam Je kunt een eigen vriendenteam starten Als eerstejaars kun je samen met bevriende tweedejaars vervroegd over naar de
Lees verder

HC Oranje-Rood on tour

5-5-2020In de afgelopen weken hebben alle leden van onze businessclub bezoek gehad van spelers en speelsters van ons Heren 1 en Dames 1. En zij kwamen niet met lege handen! Voor elke sponsor was een gezellige oranje borreltas met diverse ingrediënten voor een heerlijk borreluurtje. 


Lees verder

HC Oranje-Rood bedankt haar sponsoren - deel 14 WvdB Adviseurs Accountants

4-5-2020Een aantal spelers van Heren 1 ging langs bij wat misschien wel de 'oudste' sponsor van onze club is. Bedankt WVDB Adviseurs Accountants voor jarenlange steun! 


Lees verder

HC Oranje-Rood bedankt haar sponsoren - deel 13 Simac

3-5-2020 Dit is 'The personal touch' van HC Oranje-Rood: Lisa Post en Daphne Nikkels van Dames 1 gingen bij sponsor Simac langs met de enige echte oranje 'borreltas'. Gewoon omdat ze zo blij zijn met deze sponsor.Lees verder

Corona-update: maatregelen voor de jeugd versoepeld

Nieuws afbeelding

22-4-2020 22 april
In de persconferentie van 21 april heeft de overheid bekend gemaakt dat een aantal Coronamaatregelen versoepeld gaan worden. Een daarvan heeft betrekking op de mogelijkheid voor de jeugd om weer te gaan sporten.  Al onze jeugd (60% van onze vereniging) mag v anaf 29 april zich weer vol gaan storten op het hockey.  De groep t/m 12 jaar
Lees verder

HC Oranje-Rood bedankt haar sponsoren - deel 11 Sligro

20-4-2020Hockeyen is genieten. Lekker eten is genieten. Hoe fantastisch is het dan dat je een sponsor als Sligro hebt? Heren 1 en Dames 1 zijn daar ontzettend blij mee en dat willen ze laten weten. Juist nu in deze bijzondere, hockeyloze tijd. En gelukkig hebben zij de hockeystick een nieuwe -tjdelijke- bestemming kunnen geven. 


Lees verder

HC Oranje-Rood bedankt haar sponsoren - deel 10 ASV Mercedes

18-4-2020Sponsor ASV Mercedes laat onze sterren van Dames 1 en Heren 1 niet alleen op het veld maar ook onderweg stralen. Nu er even minder gehockeyd en minder gereden wordt, doen zij op een andere manier iets terug. Net als de ASV Mercedes is dit filmpje een klasse apart. 


Lees verder

HC Oranje-Rood bedankt haar sponsoren - deel 9 ABN AMRO

15-4-2020Vandaag laten Mink van der Weerden en Joep de Mol van Heren 1 weten hoe blij wij als club zijn met onze trouwe hoofdsponsor ABN AMRO . Lees verder