HeaderPhoto
Algemeen

Danielle van de Kant benoemd tot Erelid

Nieuws afbeelding 7-6-2019 In een goed bezochte ALV, waarin van drie bestuursleden afscheid werd genomen, was er voor scheidend bestuurslid  Danielle van de Kant nog een bijzondere verrassing. Als dank voor haar jarenlange inzet voor EMHC en later HC Oranje-Rood werd zij benoemd tot Erelid van onze club.
 
In haar speech roemde collega-bestuurder Joyce Scheffers de enorme betrokkenheid van Danielle bij de club. Vanaf het moment dat zij in 1993 bij EMHC kwam hockeyen, was zij actief binnen de club. Zo maakte ze deel uit van de mini commissie, de organisaties van het familietoernooi en het Soixante oeuf paastoernooi en was ze in het bestuur van EMHC 5 jaar lang verantwoordelijk voor de Jeugd. Sinds de fusie met Oranje-Zwart - waar zij ook nauw bij betrokken was - maakte zij met diezelfde portefeuille deel uit van het bestuur van HC Oranje-Rood. 

Het bestuur van HC Oranje-Rood is Danielle ontzettend dankbaar voor haar geweldige bijdrage aan de ontwikkeling van de club en bekroonde dit met een Erelidmaatschap.