9 Maart

Dit deden onze seniorenteams in de winterstop

Nieuws afbeelding

Wie denkt dat ‘winterstop’ betekent dat er bij de senioren geen teamactiviteiten plaatsvinden, heeft het mis. In de afgelopen maanden hebben verschillende teams het erg druk gehad met al dan niet-hockeygerelateerde evenementen. Een paar daarvan willen wij u niet onthouden.

Heren 14 heeft flink gewerkt aan een nieuwe en frisse herstart van het seizoen. In het weekend van 18, 19 en 20 januari hadden zij een teamweekendje in hartje Belgie, te weten Hechtel-Eksel. Overdag werd er flink getraind op de velden van Phoenix Hockey Club Neerpelt, ‘s avonds werden ze door de coach aan het werk gezet in het bier-en wijncafé. Op zondag werd er zowel op het hockeyveld als in de wijnbar hard gewerkt aan teambuilding die eindigde met een leuke cursus over verschillende wijnen en spijzen bij Sara’s Secrets Vino’s. 
Dames 12 is in de winterstop naar een hele foute party geweest. Dress code lijkt legging, schreeuwende  kleuren en blingbling heuptasjes. De foto spreekt voor zich….
HVE organiseerde een foute kroegentocht in Eindhoven met een etentje bij  't Rozenknopje. #DeGoudenBal  #OudeSt.Joris #Caravelle #Bierelier #Genestho #OudEindhoven #Stacey's
Ook HVA zocht de combinatie van eten en drank: zij borrelden, kletsen, aten en lachten heel wat af bij Dinner in Motion.
HVC organiseerde haar jaarlijkse galadiner voor hun vrouwen. Na een hele dag in de keuken werd het culinaire diner in stijl opgediend, namelijk op het eigen teamservies.