26 November

10 december: Spelregelcursus zaalhockey

Nieuws afbeelding

Na het succes van vorige jaren wil de scheidsrechtersommissie ook dit jaar weer een bijdrage leveren aan de spelvreugde van al die kinderen die de komende maanden zaalhockey gaan spelen. Een goede kennis van de spelregels en goede scheidsrechters zijn daarbij van wezenlijk belang. De spelregelcursus van HC Oranje-Rood is een mooie manier om de spelregels goed te leren kennen en om zelf de fluit ter hand te nemen zodat je in de praktijk kan ondervinden hoe leuk en uitdagend fluiten kan zijn. Dus ouders, vrienden, vriendinnen, opa’s en oma’s je bent nooit te oud om te leren en zeker ook nooit te oud om kinderen een plezier te doen. 
 
Meld je aan voor de spelregelcursus op maandag 10 december van 19 - 21:30 uur in het clubhuis en ga samen met andere ouders de uitdaging aan om de spelregels beter te leren dan jullie kinderen dat al hebben gedaan. Maak er een spel van, ook als je nog nooit hebt gehockeyd kun je leren de kinderen een fijn zaalhockeyseizoen te bezorgen.
Haal 0 fout in je examen en verdien voor je elftal een wedstrijd gefloten door onze Oranje-Rood Bondsscheidsrechters, dan zie je meteen dat goed fluiten loont.

Om je aan te melden, stuur een e-mail naar: [email protected].