5 Oktober

In memoriam Margriet Rozenveld

Nieuws afbeeldingAfgelopen dinsdag hebben wij met verslagenheid kennis genomen van het plotselinge overlijden van Margriet Rozenveld (40). Margriet was een speelster van het donderdagavond Damesteam, vrouw van jongste jeugdcommissie-lid Ralf Waumans en moeder van Florian (munkey) en Malu (M6E2). Margriet was ernstig ziek.

Margriet heeft een lang hockeyverleden bij onze club. Zo’n 20 jaar geleden werd zij lid van EMHC, ze werd met D6 drie keer kampioen, promoveerde via D5 naar D4 en speelde uiteindelijk jarenlang in D3. Daarnaast was zij organisator van het eerste uur van het succesvolle Lichterlaaie toernooi en sinds 2005 met haar team Oet Sud vaste gast bij OET. Vorig jaar was zij een enthousiaste manager van het team van haar dochter Malu. Begin juli speelde zij met veel plezier als teamcaptain van team Zunne Goeie nog mee tijdens het VOF toernooi. 

De ziekte die haar al eerder trof, is deze zomer in volle hevigheid teruggekomen. Helaas was er geen behandeling meer mogelijk die haar kon redden.

Wij wensen Ralf, Florian, Malu en alle andere mensen voor wie zij veel betekende heel veel sterkte met dit enorme verlies.