6 Augustus

Hockeykamp HC Oranje-Rood met Terrance Pieters

Nieuws afbeelding

De allerbeste voorbereiding voor het nieuwe seizoen: SportWays hockeykamp op Oranje Rood! Van 13 t/m 15 augustus wordt voor alle hockeyfans een tof én leerzaam hockeykamp op onze club georganiseerd. En niemand minder dan hoofdklasse speler en international Terrance Pieters komt naar Eindhoven voor een super vette training! 

Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyers die hun technieken een echte boost willen geven voordat we straks weer beginnen met de competitie. Het programma duurt van 09.00 - 17.00 uur en de enthousiaste staf zal er alles aan doen om jou uit te dagen waarbij je veel persoonlijke aandacht krijgt. Schrijf je nu - samen met je vriendjes, vriendinnetjes en/of teamgenootjes - in voor deze ultieme hockey experience!

Voor alle informatie en inschrijven kun je je aanmelden via www.sportways.nl

Benieuwd naar het vorige kamp bij ons op de club? Bekijk hier de foto’s. 

Teamkorting!
Heb jij een team van 6 hockeyers waarmee je 3 dagen naar één van onze kampen komt? Dan hebben we teamkorting* voor je! Mail - voordat jullie je aanmelden - de namenlijst en het betreffende kamp naar [email protected] als je daarvoor in aanmerking wilt komen. Klik hier voor de voorwaarden.