11 Juni

Ouder-Kind toernooi voor de Benjamins

Nieuws afbeelding

Het einde van het seizoen is in zicht en dat willen ook voor onze Benjamins op een leuke sportieve manier afsluiten. Daarom organiseren we dit jaar voor de eerste keer een ouder-kind toernooi speciaal voor onze Benjamins. Tijdens dit toernooi strijden ouders en kinderen om de enige echte Calimero Cup!

Om als ouder mee te doen hoef je geen hockey-ervaring te hebben. We hebben de spelregels een beetje aangepast, zodat iedereen mee kan doen. Het is de bedoeling dat we 6 tegen 6 spelen op een kwart veld. Een team bestaat minimaal uit 6 (3 volwassenen en 3 kinderen) of maximaal uit acht (4 volwassenen en 4 kinderen) personen (dan heb je 2 wissels). Volwassenen mogen de bal niet slaan, er mag alleen gepusht worden.

Meedoen? Meld je dan uiterlijk woensdag 13 juni aan!
Dit kan alleen per OUDER-KIND duo. Op basis van het aantal aanmeldingen, stelt de organisatie de teams samen. Wil je een compleet team aanmelden? Dan kan dat uiteraard ook
.
Volwassenen hoeven geen lid te zijn van Oranje-Rood. Aanmelden kan door het sturen
van een mail naar [email protected] met de onderstaande gegevens:

• Voor- en achternaam jeugdspeler
• Huidige Benjaminsgroep jeugdspeler
• Voor- en achternaam ouder/volwassene
• Email adres en telefoonnummer
• Wij willen, als het kan, graag samen in een team met: ............

WIE HELPT ER MEE MET DE ORGANISATIE?

Uiteraard kan zo’n toernooi niet plaatsvinden zonder de inzet van vrijwilligers. Dus hierbij de vraag: wie wil ons helpen om het eerste ouder-kind toernooi voor onze Benjamins tot een succes te maken? Stuur een mail naar: [email protected] Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen, dan kun je deze ook via dit mailadres stellen.