7 Februari

Cynthia (Dames 11) gaat Alpe d'HuZes fietsen!

Nieuws afbeelding

Beste allemaal,

Dank jullie wel dat jullie dit bericht willen lezen. Daarbij wil ik ook HC Oranje-Rood bedanken dat ze mij de kans bieden om mijn verhaal te doen. Dit betekent heel veel voor mij. Het gaat er bij de Alpe d’HuZes niet alleen om zoveel mogelijk geld op te halen, maar ook om het verspreiden van verhalen en ervaringen. 

Dus hierbij mijn verhaal:
Dit jaar, op 6 en 7 juni, is het dan zover!!
Na 5 jaar als vrijwilliger bij deze super-organisatie, dacht ik dat het een mooi jubileum was om in mijn 6e jaar mee te doen als deelnemer.
Natuurlijk is dat niet mijn enige beweegreden. In de afgelopen 5 jaar zijn er bij de motards, waar ik samen met vader onderdeel van ben, te veel mensen overleden aan kanker. Dit heeft ons als groep hard aan gegrepen. Afgelopen jaar is Frank Böseler overleden aan de gevolgen van kanker. Frank was degene die ons bij de Alpe heeft gebracht en ons zeer enthousiast heeft gemaakt. Daarbij heb ik respect voor Frank, wat hij allemaal nog gedaan heeft afgelopen jaar voor de Alpe. Daarom ga mijn eerste rit op 6 juni fietsen voor Frank.
De tweede rit ga ik fietsen voor alle andere overleden motards. 
Daarna wil ik graag nòg een keer de berg op fietsen, dit maal voor alle mensen die ik verzorg in mijn werk in de thuiszorg. Ik werk als verpleegkundige in de thuiszorg en daar kom ik regelmatig mensen tegen met kanker, vaak al in de laatste levensfase. Dit grijpt mij elke keer weer aan. Waarom hen? Waarom is nog geen behandeling?? Nederland is zo vooruitstrevend in de zorg in vergelijking met andere landen, waarom is het ons dan nog steeds niet gelukt om een behandeling te ontwikkelen die succesvol is bij de bestrijding van kanker. Daarom fiets ik de berg 3 keer op!!!

Hopelijk gaat mij het lukken om de berg 3 keer te beklimmen. Dit doel heb ik gesteld en hiervoor ben ik hard aan het trainen. Om de motivatie bij mezelf nog verder ter vergroten, hou ik via Facebook een blog bij van al mijn trainingen. Mochten jullie het leuk vinden om dit te volgen, kijk dan op https://www.facebook.com/cynthia.vandevosse
dit zal binnenkort veranderen naar andere website, zodat iedereen het volgen. Ik hou jullie op de hoogte.

Dus willen jullie ook dat kanker geen dodelijke ziekte meer is, help mij dan zoveel mogelijk geld op te halen!!! dit kan door op mijn pagina te doneren!!!!

Alvast bedankt en ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen!!!

Cynthia van de Vosse (teamlid D11)