Rachelle Groot 2e keepster bij Dames 1

 Augus 22 |  Algemeen

HC Oranje-Rood Dames 1 heeft afgelopen week keepster Rachelle Groot voor komend seizoen gecontracteerd. Groot vult de selectie van trainer /coachTina Bachmann aan als tweede keeper , naast Saskia van Duivenboden.
Rachelle (27) verdedigde in het verleden het doel van HGC en Pinoké en streek 3 jaar geleden neer als reservekeeper bij HC Den Bosch. Met dat team pakte ...

Tweedehands hockeybeurs zaterdag 31 augustus

 Augus 20 |  Algemeen

Op 31 augustus wordt er bij HC Oranje-Rood weer de tweedehands hockeybeurs georganiseerd. Heb jij hockeyspullen (jeugd en senioren) zoals kleding, schoenen, sticks, handschoentjes etc. die je niet meer gebruikt? Lever ze dan in, want jouw oude hockeyspullen zijn geld waard!
Wanneer kan ik mijn spullen inleveren?
Woensdag 28 augustus tussen 17.00...

Trainers gezocht bij de Jongste Jeugd

 Augus 20 |  Algemeen

Vind je het leuk om training te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken!
Voor het volgend seizoen zijn we weer op zoek naar enthousiaste trainers voor de Jongste Jeugd. Zou je het wel graag willen, maar heb je nog nooit eerder training gegeven? Geen probleem, ook dan kun je je gewoon aanmelden.
Het gaat om het geven van training aan één van de onders...

Oefenprogramma Heren 1 en Dames 1

 Augus 17 |  Algemeen

In voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben zowel Dames 1 als Heren 1 de komende weken een vol oefenprogramma. Er wordt niet alleen veel getraind, maar beide teams spelen ook enkele oefenwedstrijden . Hieronder een overzicht:
Dames 1
Zondag 18 augustus     UIT          12.45 uur      SCHC Dinsdag 20 ...

let op: contributiefacturen 2019-2020

 Augus 16 |  Algemeen

Beste leden,
Vandaag zijn de contributiefacturen 2019-2020 verstuurd per mail.
Ons systeem heeft echter een fout gemaakt met voornamen in de mail, in de bijlage zit uw contributiefactuur 2019-2020. Graag checken of deze wel correct geadresseerd is.
Zo niet, neem dan contact op met ons via [email protected]
Excuses voor de verwarring,...

HC Oranje-Rood voortaan volledig ‘cashless’

 Augus 15 |  Algemeen


Onze horecapartner Simol gaat deze maand over op een volledig cashless betaalsysteem.  Voortaan is het bij de horeca van HC Oranje-Rood dan ook niet langer mogelijk om met contant geld te betalen. Er kan vanaf dan alleen nog betaald worden met PIN-pas, Master- en VISA-card en natuurlijk met je clubpas. 
De invoering van dit nieuwe systeem - met maa...

openingstijden clubhuis (zomerperiode)

 Augus 13 |  Algemeen

Ons clubhuis is in de zomerperiode (17 juni t/m 25 augustus 2019) regelmatig open, onze horeca niet altijd.
Let op: alleen onder openingstijden clubhuis is keepersruimte te openen door keepers met hun toegangsbandje. Dus daarbuiten staat alarm ook op deze ruimte!
Voor de komende periode zijn onze openings- en sluitingstijden:
- maandag 19 augustus van 09.00 tot 17.00 uur ...

oefenprogramma alle jeugd (zaterdag 31 augustus 2019)

 Augus 13 |  Algemeen

UPDATE 19.08.2019 
Op zaterdag 31 augustus spelen al onze jeugdteams op onze velden een oefenwedstrijd thuis. Hiervoor hebben we een speciaal schema gemaakt (zie bijlage). Zo hopen we er een gezellige opstartdag bij Oranje-Rood van te maken waarbij iedereen kennis kan maken met zijn/haar nieuwe team.
En misschien ook meteen een mooie gelegenheid voor coaches, manager...

Meld je kind aan voor een proeftraining Jongste Jeugd

 Augus 12 |  Algemeen

Kinderen tussen de 4 en 10 jaar die graag willen kennismaken met de hockeysport zijn bij HC Oranje-Rood van harte welkom. Voor hen is er de mogelijkheid om mee te doen met 2 proeftrainingen . Als het dan goed bevalt, kunnen ze - afhankelijk van de leeftijd - direct aansluiten bij de Munkeys, Funkeys, Benjamins, 8-tallen of 6-tallen. Meer informatie vind je hier . 
Aanmel...

Kledinginzameling voor nieuwe hockeygoals

 Augus 8 |  Algemeen

Sinds dit jaar staan er naast het miniveldje drie containers waar oude kleding, schoenen en textiel in achtergelaten kunnen worden. De ingezamelde materialen worden door de firma Laztex opgehaald en gerecycled. Als ' beloning ' voor het plaatsen van deze containers krijgt HC Oranje-Rood voor elke 5.000 kg textiel die ingeleverd is 1 nieuwe hockeygoal . De afgelopen maanden is er 172 kilo ...

Mogelijke hinder door aanleg P+R

 Augus 7 |  Algemeen

Aanstaande maandag 12 augustus start de Gemeente Eindhoven met voorbereiding voor de bouw van van de Park and Ride-garage in Genneper Parken. Daarvoor is het o.a. noodzakelijk dat de kruising met de Stappendijk aangepast wordt en het fietspad van de Aalsterweg aan de kant van Genneper Parken een stukje wordt opgeschoven.
Tijdens de werkzaamheden kunnen auto’s en motoren van...

Ook Thirsa Kho naar Oranje-Rood Dames 1

 Augus 3 |  Algemeen


In de week waarin HC Oranje-Rood reeds 7 nieuwe Dames 1-speelsters presenteerde, heeft de club ook met de Nijmeegse Thirsa Kho een 1-jarig contract getekend.
De 18-jarige Thirsa ontwikkelde haar hockeytalent bij NMHC Nijmegen en doorliep daar alle jeugdteams. Twee jaar geleden maakte zij op 16-jarige leeftijd met  Dames 1 haar debuut in de hoofdklasse. Afgelope...

Dit zijn vanaf seizoen '19/'20 de nieuwe spelregels

 Juli 15 |  Algemeen

De FIH heeft per 1 januari 2019 spelregelwijzigingen doorgevoerd binnen het veldhockey. De KNHB is lid van de FIH en volgt de internationale spelregels. Regelwijzigingen worden nooit gedurende het lopende seizoen doorgevoerd en daarom neemt de KNHB de spelregelwijzigingen per 1 augustus 2019 op in haar spelreglement veldhockey.
De belangrijkste wijzigingen zijn dat alle elft...