Ouderavond GoalieWorks jeugdkeepers

 Oktob 17 |  Algemeen

Traint uw zoon of dochter bij de GoalieWorks keepersschool van HC Oranje-Rood? Kom dan op  woensdag 6 november  naar de  speciale ouderavond. 
Tijdens deze avond geven wij u informatie over alle zaken die voor u en uw kind belangrijk zijn en beantwoorden wij graag al uw vragen. Daarna kijken we samen naar een speciale keeperstraining waarbij uitleg gegeven ...

3 november is het weer Super Sunday!

 Oktob 17 |  Algemeen

Let's make some noise!!!
Zondag 3 november wordt (weer) een Super Sunday waar nog lang over nagepraat zal worden! Dames 1 en Heren 1 hebben alles uit de kast gehaald om er een grandioos feest van te maken: tophockey , top DJ , karaoke en de nieuwste trend op uitgaansgebied, een Silent Disco .  Dus nodig al je vrienden, familie, teamgenoten, collega's nu alvast uit, ...

Pannenkoekenfeest: Dames 1 bakt ze bruin!

 Oktob 16 |  Algemeen

Op vrijdag 25 oktober duikt Dames 1 de keuken in om speciaal voor al onze (jongste) jeugdleden (t/m 10 jaar) pannenkoeken te bakken. Voor € 7,50 p.p. kun je dan zoveel pannenkoeken eten als je wilt. Dat wordt een waanzinnig feest!
Meld je vóór 24 oktober aan via het horecaformulier op deze site. Daarop kun je meteen aangeven of je met je hele team komt of alleen. Bet...

Proeftrainingen en instroommoment Jongste Jeugd

 Oktob 16 |  Algemeen

Is jouw kind tussen de 4,5 en 9 jaar en wil hij of zij (misschien) graag gaan hockeyen? Laat hem of haar dan meedoen met  2 gratis proeftrainingen bij HC Oranje-Rood. Dan kunnen jullie samen ontdekken hoe leuk hockeyen is en als het goed bevalt, kan je zoon of dochter meteen instromen in een van de gezellige teams met leeftijdsgenootjes! 
De eerstvolgende proeftrainingen ...

21 oktober infoavond over gebruik van app

 Oktob 9 |  Algemeen

Sinds een aantal jaren beschikt HC Oranje-Rood over een eigen app. Deze is speciaal ontwikkeld om het onze leden zo gemakkelijk mogelijk te maken zaken terug te vinden, te registreren etc. In de praktijk blijkt echter dat de app nog niet voldoet aan de verwachtingen van de gebruikers en er ook onduidelijkheden zijn over het optimale gebruik ervan. 
Daarom organiseren we op maan...

openingstijden clubhuis (herfstvakantie)

 Oktob 9 |  Algemeen

Ons clubhuis is in de herfstvakantie (12 t/m 20 oktober 2019) regelmatig open, onze horeca niet altijd.
Let op: alleen onder openingstijden clubhuis is keepersruimte te openen door keepers met hun toegangsbandje. Dus daarbuiten staat alarm ook op deze ruimte!
Voor deze periode zijn onze openings- en sluitingstijden:
- zaterdag 12 oktober van 08.00 tot 15.00 uur, incl. hor...

HC Oranje-Rood voortaan volledig ‘cashless’

 Augus 15 |  Algemeen


Onze horecapartner Simol gaat deze maand over op een volledig cashless betaalsysteem.  Voortaan is het bij de horeca van HC Oranje-Rood dan ook niet langer mogelijk om met contant geld te betalen. Er kan vanaf dan alleen nog betaald worden met PIN-pas, Master- en VISA-card en natuurlijk met je clubpas. 
De invoering van dit nieuwe systeem - met maa...