HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE

Sponsoring bij HC Oranje-Rood

HC Oranje-Rood is ontstaan uit een fusie tussen EMHC en MHC Oranje Zwart. Beide clubs waren al jaren buren van elkaar en in goed overleg is in 2016 een nieuwe basis gelegd voor één gemeenschappelijke club. Onze club telt ruim 2600 leden en daarmee zijn we één van de grootste clubs in Nederland. Onze club bevindt zich in het hart van het vitaliteitscentrum van Eindhoven: De Genneper Parken. Een unieke omgeving waar (top)sport, bedrijfsleven, onderwijs en ontspanning samengaan. 


• Onze visie

Door middel van sponsoring zijn we in staat onze Toplijn verder uit te bouwen en te professionaliseren. We zijn een club met ambities en onze topsporters strijden om  het hoogst haalbare. Uiteraard zijn we ons bewust van onze maatschappelijke positie en de rol die samen met onze sporters daarin spelen. Naast het tophockey bieden wij ook goede faciliteiten voor breedtehockey en onderhouden wij warme banden met G-hockey.


• Business Club

Met onze partners en sponsoren vormen we een Business Club van ruim 120 mooie bedrijven uit de dynamische Brainport Regio. Daarbij delen wij elkaars kennis en zijn wij in staat om interessante connecties tot stand te brengen. De diversiteit binnen onze vereniging en Business Club zorgt voor een speciale en informele sfeer. Eén waarbij (top)sport, plezier en ondernemerschap hand-in-hand gaan. Om dit te realiseren organiseert de Business Club meerdere activiteiten per jaar en bieden we onze leden een online communicatie platform. En doordat onze topteams spelen in de hoofdklasse is er ook de nodige persaandacht voor onze club. Zowel lokaal, regionaal als nationaal is HC Oranje-Rood regelmatig in het nieuws. Een mooie manier om ook uw bedrijf te profileren, uw naamsbekendheid te vergroten of andere doelgroepen aan te spreken. Wilt u meer informatie over de businessclub of wilt u zich aanmelden? Stuur een mailtje naar [email protected].


• Diverse sponsormogelijkheden

HC Oranje-Rood kent verschillende sponsorniveaus, gebaseerd op mate van exposure op boarding, kleding en narrowcasting op beeldschermen, lidmaatschap Business Club en meer. Maar naast deze sponsorpakketten is een samenwerking op maat ook mogelijk. Graag gaan we hierover, uiteraard vrijblijvend, met u in gesprek om te komen tot een passend pakket. We zijn te bereiken via onze contactpersoon Babette van der Velden, [email protected] of bel 06-13757381.


• 100 jarig bestaan

In 2021 bestaat onze club 100 jaar. Dit betekent dat we de komende jaren volop in de belangstelling zullen staan en veel exposure en groei voorzien.