HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE

Senioren

Welkom bij HC Oranje-Rood!
 
HC Oranje-Rood is een club die het beste uit haar beide voorgangers heeft verenigd. Naast de Nederlandse top biedt HC Oranje-Rood seniorenhockey voor alle leeftijden en op alle niveaus. Een hockeyzondag op HC Oranje-Rood staat in het teken van sportiviteit en gezelligheid. Een volle evenementenkalender en warme clubcultuur maken van de grote vereniging een gemoedelijke Brabantse vereniging waar de deuren (bijna) altijd open staan. 
Dus of je nu een beginnend senioren-hockeyer bent of een doorwinterde veteraan wij heten je graag welkom bij HC Oranje-Rood. 

Voor senioren zijn er naast de reguliere bondscompetitie op zondag nog heel veel andere hockeymogelijkheden. Twijfel niet om contact op te nemen met [email protected] voor antwoorden op alle vragen met betrekking tot spelen bij HC Oranje-Rood. 

Kun je echt niet wachten en wil je zo snel mogelijk ervaren hoe het is om bij HC Oranje-Rood te spelen? Kom dan gewoon eens langs op een van de vele gezellige hockeyzondagen!

Ben jij een eerste of tweedejaars A-speler of speelster en wil je volgend seizoen bij ons in de senioren hockeyen? Dan zijn er voor jou diverse opties.
- Je kunt alleen of met een paar vrienden/vriendinnen aansluiten bij een bestaand (jong) seniorenteam.
- Je kunt een eigen vriendenteam starten.
- Als eerstejaars kun je samen met bevriende tweedejaars vervroegd over naar de senioren.

Hoe dan ook: wij kunnen je helpen een fijne plek te vinden in een team dat helemaal past bij jou. Wil jij graag van een van de bovenstaande mogelijkheden gebruik maken of heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected], [email protected] of [email protected] Dan zorgen wij ervoor dat je weer een super leuk seizoen tegemoet gaat!


Velden reserveren

Ben je al lid bij HC Oranje-Rood en wil je een oefenwedstrijd plannen? Dan kun je contact opnemen met onze exploitatie manager Dolf Koch door te mailen naar [email protected]. Hij helpt je dan graag bij het reserveren van een veld.