HeaderPhoto
 

ABN AMRO presenteert: 5 workshops door 5 power vrouwen

Nieuws afbeelding

14-1-2021In het kader van hun campagne 'De inhaalslag' die gericht is op de gelijkheid van mannen en vrouwen in de hockeysport, organiseert onze sponsor ABN AMRO in februari en de eerste week van maart maar liefst 5 online workshops. Tijdens deze workshops vertellen vijf power vrouwen over hoe je een ster wordt in onderhandelen (handig!), jouw eigen personal brand visualiseert en online inzet, je als
Lees verder

Elke woensdag en zondag online bootcamp

Nieuws afbeelding

13-1-2021 Elke woensdag en zondag organiseert performance trainer en assistent trainer Dames 1 Niels de Brouwer speciaal voor onze leden een online bootcamp. Om hieraan mee te doen, heb je een speciale link voor ons YouTubekanaal op OranjeRoodTV nodig.  Alle aanvoerders krijgen die voor elke sessie toegestuurd. 
Lees verder

Jeugd gaat vanaf 18 januari weer trainen

Nieuws afbeelding

13-1-2021In de persconferentie van dinsdag 12 januari zijn geen nieuwe maatregelen of versoepelingen bekendgemaakt. Het maatregelenpakket voor de sport zoals ingegaan is op 14 december 2020 blijft dus voorlopig van kracht tot en met 9 februari. 
Lees verder

Update protocol 'Verantwoord sporten'

Nieuws afbeelding

13-1-2021In het verkorte protocol 'Verantwoord sporten bij HC Oranje-Rood' vind je alle regels die in elk geval tot 9 februari 2021 blijven gelden.
Lees verder

Jelle Galema volgend seizoen weer in het oranje-rood!

Nieuws afbeelding

12-1-2021
Na een sportief uitstapje van drie seizoenen keert Jelle Galema komend seizoen terug naar HC Oranje-Rood. De aanvaller die aan zijn laatste termijn bij HC Den Bosch bezig is, heeft getekend voor 4 seizoenen.
Lees verder

Teun Beins vertrekt naar Bloemendaal

Nieuws afbeelding

12-1-2021Na 5 seizoenen Heren 1 bij HC Oranje-Rood, heeft Teun Beins besloten zijn hockeycarrière vanaf komend seizoen voort te zetten bij HC Bloemendaal.
Lees verder

Businessclub HC Oranje-Rood presenteert magazine 'Connect'

Nieuws afbeelding

29-12-2020In de afgelopen weken hebben alle leden en sponsoren van HC Oranje-Rood de eerste editie van het glossy magazine Connect in de bus gekregen. Dit magazine - waarin de mogelijkmakers van tophockey binnen onze club aan het woord en in beeld komen - is een initiatief van de HC Oranje-Rood Businessclub.  Omdat wij ook andere hockeyliefhebbers dit prachtige magazine niet willen onthouden, kun je
Lees verder

Strenge regels voor H1 en D1: testen, testen en nog eens testen

Nieuws afbeelding

21-12-2020Sinds afgelopen donderdag mogen Heren 1 en Dames 1 onder zeer strenge voorwaarden weer het veld op. Een van die voorwaarden is dat alle spelers vóór de eerste training en op alle (oefen)wedstrijddagen een negatieve coronatest moeten kunnen overleggen. Deze - en nog andere - voorwaarden heeft de KNHB vastgelegd in een strak protocol. 
Lees verder

Verhuisd? Laat het ons weten

Nieuws afbeelding

7-12-2020Ben jij de afgelopen tijd verhuisd? Vergeet dat dan niet door te geven aan onze ledenadministratie. Dat geldt ook voor degenen die 2, 3, of 4 jaar geleden verhuisd zijn en dat nog niet doorgegeven hebben.
Een mail naar [email protected] met je adresgegevens volstaat.

Lees verder