HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
 

Inleveren keeperstassen

Nieuws afbeelding

21-6-2022Nu het seizoen ten einde is, kunnen ook de keeperstassen weer worden ingeleverd.  Hieronder vind je de belangrijkste informatie.
Vaste keepers junioren en senioren Graag uiterlijk 26 juni  je tas mee naar huis nemen om schoon te maken, te wassen etc. Lockercodes kunnen veranderd worden en we willen graag de lockers schoon maken. 
Lees verder

Jouw naam op een van de nieuwe hockeygoals?

Nieuws afbeelding

21-6-2022 Adopteer eens een hockeygoal! HC Oranje-Rood heeft 8 nieuwe goals nodig. Een forse investering waar we sponsoren voor zoeken. Daarom kun je nu vanaf € 250 een plekje aan de binnenkant van een van die nieuwe goals reserveren en dan komt jouw team-, bedrijfs-, vriendenclub- of familienaam straks duidelijk in beeld. Per goal is er maar plaats voor 9 namen, dus ben er snel bij! 
Lees verder

Van de voorzitter: 'Oranje-Rood zoekt mensen ZONDER verstand van hockey'

Nieuws afbeelding

16-6-2022
Je knippert een keer met je ogen en ze zijn uitgevlogen. Niet alleen de koolmeesjes in de hagen rond onze sportvelden, ook ons eigen kroost.  Zelf herinner ik me nog als de dag van gisteren dat ik mijn zoon inschreef bij – destijds – Oranje Zwart, zeventien jaar geleden. Komend seizoen verhuist mijn dochter, net achttien geworden, van de jeugd naar de senioren. In huize Janssen
Lees verder

Word jij onze nieuwe enthousiaste trimhockey trainer?

Nieuws afbeelding

16-6-2022Voor onze enthousiaste en fanatieke groep trimhockeyers op de maandagavond zijn wij op zoek naar een even zo enthousiaste en fanatieke trainer. Vind jij het leuk om - tegen een vergoeding - deze gezellige, leergierige dames en heren 1x in de week training te geven en wil je daar best op maandagavond 1,5 uur tijd voor vrijmaken? Meld je dan snel bij Isabelle van der Zijden,
Lees verder

25 en 26 juni spectaculair slotweekend 100 jaar Oranje en Rood

Nieuws afbeelding

14-6-2022 Het 100-jarig lustrum gaan we afsluiten met een spectaculair slotweekend op 25 en 26 juni.
 
Lees verder

Zitten jouw verloren gewaande spullen hier tussen?

Nieuws afbeelding

9-6-2022Het seizoen is nagenoeg ten einde en de kist met gevonden voorwerpen is weer aardig gevuld.  Alle jassen, truien, shirts, bodywarmers, trainingspakken, tassen en scheenbeschermers ed. die op de club achtergebleven zijn, kun je bekijken in de bijlage. Dit zijn de spullen die in de maand mei gevonden zijn. 

Lees verder

Zomerhockey vanaf 16 juni van start

Nieuws afbeelding

6-6-2022 Vanaf donderdag 16 juni kan er weer elke dinsdag- en donderdagavond gehockeyd worden bij HC Oranje-Rood. Vanaf 19.50 uur wordt er verzameld bij de buitenbar, worden de teams ingedeeld en wordt er een aantal partijtjes op een kwart veld gespeeld. Uiteraard is het daarna onder het genot van een drankje tijd voor een goede ‘evaluatie’ op het terras. Iedereen van 18 jaar en ouder – lid of geen
Lees verder

Aangepaste openingstijden tijdens de zomerstop

Nieuws afbeelding

6-6-2022 Het clubhuis is in de periode van 13 juni t/m 28 augustus van ma t/m vrij geopend van 08.30 - 17.00 uur.
Op dinsdag- en donderdagavond zijn zowel het clubhuis als de horeca i.v.m. het zomerhockey en het volgens het schema doortrainen van seniorenteams geopend van 19.15 - 23.00 uur.
Lees verder

Drie nieuwe speelsters voor Dames 1

Nieuws afbeelding

4-6-2022 HC Oranje-Rood Dames 1 maakt zich op voor een terugkeer naar de Hoofdklasse en heeft zich voor het komend seizoen reeds versterkt met 3 nieuwe speelsters. De technische staf onder leiding van hoofdcoach Rob Haantjes toont daarmee de ambitie en strijdlust van HC Oranje-Rood voor het seizoen 22-23.
Lees verder

Coachwissel bij Heren 1

Nieuws afbeelding

24-5-2022 Met ingang van het seizoen 22-23 vindt er binnen de staf van HC Oranje-Rood Heren 1 een wijziging plaats: Robert van der Horst (foto) en Jeroen Baart wisselen van functie. Dat betekent dat Jeroen Baart vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach van Heren 1 is en Robert van der Horst een ondersteunende rol heeft binnen de staf van Jeroen Baart.
Lees verder

Terugblik Algemene Ledenvergadering 16 mei

Nieuws afbeelding

23-5-2022 Op 16 mei 2022 heeft de Algemene Leden Vergadering plaatsgevonden. Hierin is uitgebreid ingegaan op het afgelopen seizoen en er werd ook vooruitgekeken naar het komende seizoen.    Missie en DNA De missie en het DNA van de club zijn verwoord in drie pijlers: Verbinding, Spelplezier en Groei. Deze hebben een duidelijke volgorde: Eerst verbinden met elkaar, daarna
Lees verder

Feige Brink nieuwe Vertrouwenscontactpersoon bij HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding

17-2-2022 Even voorstellen. Per 1 februari 2022 ben ik door het bestuur aangesteld als de nieuwe vertrouwenscontactpersoon van de club. Ik neem daarbij het stokje over van Natasja de Louwere. Hieronder zal ik mijn rol verder toelichten.
Lees verder