HeaderPhoto
 

openingstijden clubhuis (winterstop)

Nieuws afbeelding

19-1-2020 Ons clubhuis is in de winterstop (25 november 2019 t/m 1 maart 2020) regelmatig open, onze horeca niet altijd.
Let op: alleen onder openingstijden clubhuis is keepersruimte te openen door keepers met hun toegangsbandje. Dus daarbuiten staat alarm ook op deze ruimte!
Voor deze periode zijn onze openings- en sluitingstijden:
Lees verder

Lerarenstaking? Kom naar de speeldagen bij HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding

24-1-2020 Aanstaande donderdag en vrijdag gaan weer veel leraren uit het basisonderwijs in staking. Voor veel werkende ouders betekent dat een opvangprobleem . Daarom organiseert HC Oranje-Rood de Speeldagen : twee dagen vol met binnen- en buitenactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Alles uiteraard onder professionele begeleiding. 
Lees verder

Laatste seizoen voor Tina Bachmann

Nieuws afbeelding

23-1-2020 Tina Bachmann zal volgend seizoen niet langer als hoofdcoach van HC Oranje- Rood Dames 1 op het veld staan. Tijdens de winterstop zijn HC Oranje-Rood en Bachmann in gezamenlijk overleg overeengekomen dat de club geen gebruik zal maken van de optie voor een samenwerking voor een derde achtereenvolgend seizoen.
Lees verder

5 Oranje-Rood jeugdteams op ZNK

Nieuws afbeelding

21-1-2020Aanstaande zondag 26 januari is sporthal Suytkade in Helmond het decor van de Zuid Nederlandse Kampioenschappen zaalhockey voor A-, B- en C- teams. Dit jaar heeft het kampioenschap wel een bijzonder Oranje-Rood tintje: maar liefst 5 van onze jeugdteams mogen gaan strijden om de titel en zich daarmee meteen kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap op 2 en 8 februari.
Lees verder

Medailles voor Benjamin en Jim op EK zaal

Nieuws afbeelding

20-1-2020Afgelopen week speelden zowel Oostenrijk als Nederland in Berlijn op het EK zaal. De voor Oostenrijk spelende Benjamin Stanzl  uit Heren 1 bereikte met zijn team de finale, maar de titelverdediger en huidige wereldkampioen werd met 6-3 verslagen door Duitsland. Nederland  - met 'onze' Jim van de Venne in de gelederen - pakte het brons door Rusland met 11-3 te verslaan. Wij
Lees verder

Jetzt geht's los!!! 8 maart Après ski toernooi 18+

Nieuws afbeelding

16-1-2020 Op zondag 8 maart trappen we bij HC Oranje-Rood de tweede seizoenshelft af met het Après Ski toernooi 2020 . Het wordt een oergezellige dag voor (jong)senioren en veteranen met meerdere leuke oefenpotjes op het niveau van jouw team een uitgebreid buffet een feestavond met DJ en artiest.
Lees verder

Wisselend resultaat voor D1 en H1 in de zaal

Nieuws afbeelding

7-1-2020De zaalcompetitie in de Hoofdklasse is in volle gang. Zowel Heren 1 als Dames 1 heeft inmiddels twee speeldagen achter de rug waarin 4 wedstrijden werden afgewerkt. Heren 1 won van Venlo en HDM, verloor de duels tegen SCHC en Pinoké en staan momenteel op een derde plaats op de ranglijst. Dames 1 wist drie duels te winnen: zij rekenden af met Pinoké, Den Bosch en HGC. In de wedstrijd
Lees verder

Wisseling in bestuur HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding

18-12-2019
Met ingang van 1 januari 2020 zal Bart Weerkamp ad interim toetreden tot het bestuur van HC Oranje-Rood. Hij zal daar de taken waarnemen van de huidige penningmeester Eric Steegers, die aangegeven heeft de werkzaamheden voor onze club niet langer te kunnen combineren met zijn sociale leven en maatschappelijke carrière.
Lees verder

Ook in 2020 'Bewegen voor Peuters & Kleuters'

Nieuws afbeelding

16-12-2019Ook voor onze Peuters en Kleuters die meedoen aan het zaterdagochtend  programma 'Bewegen in de zaal' is het nu even winterstop. Medio januari gaan zij weer de zaal in voor de laatste bijeenkomsten van blok 1. 
Lees verder

Kledinginzameling voor nieuwe hockeygoals

Nieuws afbeelding

14-11-2019Sinds dit jaar staan er naast het miniveldje drie containers waar oude kleding, schoenen en textiel in achtergelaten kunnen worden. De ingezamelde materialen worden door de Textiel Bank Nederland/Laztex opgehaald en gerecycled. Als ' beloning ' voor het plaatsen van deze containers krijgt HC Oranje-Rood voor elke 5.000 kg textiel die ingeleverd is 1 nieuwe hockeygoal . De afgelopen
Lees verder