18 Mei

Nieuw initiatief bij HC Oranje-Rood: Zomercompetitie voor bedrijven

Nieuws afbeelding

De  EY VODW Zomercompetitie Hockey en de Zomercompetitie Voetbal is dé sportcompetitie die zakelijk Nederland in de zomer met elkaar verbindt

De Zomercompetitie is hét sportevenement voor bedrijven in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Den Haag. Het verbindt zakelijk Nederland op een informele wijze door middel van sport, professioneel netwerken en entertainment. Niet voor niets hanteren wij met trots het motto "Meer dan alleen sport!”. Ons doel is om sport op een laagdrempelige manier te koppelen aan informeel netwerken en gezelligheid voor collega’s. 

Sporten is gezond en sporten met collega’s beïnvloedt op een positieve manier de gezondheid van werknemers; zowel fysiek als mentaal. Teams uit een professionele doelgroep zorgen voor een andere sfeer zowel op als naast het veld dan een reguliere competitie. Daarom gebruiken we sport als de ‘kapstok’ in onze corebusiness en hangen we daaromheen een tal van activiteiten. De algemene sfeer en setting (mede door de activiteiten zoals de pubquiz, proeverijen, BBQ en groot eindfeest) biedt een ideaal platform voor het informele netwerken en de interactieve website ondersteunt onze professionele structuur. 

Bij de Zomercompetitie speel je 6 tegen 6 (hockey met gemixte teams, voetbal niet). Je speelt in de zomer 8-10 wedstrijden van 2x 25 minuten, zijn er verschillende niveaus in de competitie afhankelijk van je eigen voorkeur en niveau. De voetballers spelen de wedstrijden op het kunstgrasveld van RPC maar omkleden, douchen en borrelen doe je in het clubhuis van Oranje-Rood samen met de deelnemers van de Zomercompetitie hockey; een uniek gezellige combinatie!. Daarbij steun je door deelname het goede doel: Hockey Dreams Foundation. Doe je deze zomer ook mee?! 

Schrijf je in via www.zomercompetitie.com