Zondag Dames 1 en PSV live op de club

 Septe 20 |  Algemeen

Zondagmiddag staat voor Dames 1 de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma. Om 12.45 uur kun je de selectie - met maar liefst 9 nieuwe speelsters in de gelederen - aan het werk zien tegen HDM . De winst van vorige week was een geweldige start van het seizoen en smaakt naar meer. 
Zondag is ook de dag van de voetbalkraker PSV-Ajax . Om daar niets van het ho...

Heren 1 verliest van Den Bosch

 Septe 20 |  Algemeen

foto: Orange Pictures
HC Oranje-Rood Heren 1 is het dubbelweekend anders begonnen dan gehoopt. Op eigen veld werd vanavond met 4-2 verloren van Den Bosch. In de rust keek HC Oranje-Rood al tegen een 0-4 achterstand aan, maar de tweede helft konden de mannen van coach Robert van der Horst iets terugdoen. Mink van der Weerden scoorde (wederom) uit een strafcorner en Thibeau Stoc...

Dubbelweekend voor H1

 Septe 19 |  Algemeen

Heren 1 heeft deze week een druk hockeyweekend. Dat begint vrijdagavond om 20.30 uur met de tweede brabantse derby van deze week: de thuiswedstrijd tegen HC Den Bosch.   
Zondag spelen ze dan om 14.45 uur in en tegen Amsterdam . Een wedstrijd die garant staat voor spanning en sensatie. Hopelijk wordt het een 6 punten weekend voor onze mannen!
<...

Verandert er iets? Laat het ons weten!

 Septe 19 |  Algemeen

Heb je een nieuw telefoonnummer, andere bankrekening, gewijzigd mailadres of ben je verhuisd? Geef dit dan ook zo snel mogelijk door aan onze ledenadministratie . Dat voorkomt gemiste berichten, verkeerd gestuurde mails, aanmaningen etc. én een heleboel extra werk voor de dames van de ledenadministratie. Doen dus!!

...

De Grote Clubactie is begonnen!

 Septe 14 |  Algemeen

Vandaag zijn we begonnen met de Grote Clubactie! Onze leden gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Want 80% van de opbrengst komt in de clubkas en daar willen we graag een nieuwe omroepinstallatie voor buiten plus een aantal nieuwe goals voor aanschaffen. 
De Benjamins t/m de D-jeugd hebben via hun coach/manager een verkoopboekje ontvangen waarmee ze aan de...

29 september Super Sunday!

 Septe 9 |  Algemeen

Save the date!!! Zondag 29 september is de eerste SUPER SUNDAY van dit seizoen.  We trappen af met de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 en daarna gaat het dak eraf met optredens van Kav Verhouzer en Henk Dissel. Dat wordt weer een legendarische HC Oranje-Rood zondag, dus zorg dat je er bij bent! ...

Nieuw seizoen 'bewegen voor peuters en kleuters'

 Septe 3 |  Algemeen

Super leuk initiatief van  HC Oranje-Rood i.s.m.  Kicks n Sticks  voor kinderen  van 2,5 tot 5 jaar.  Onder deskundige begeleiding, in een gezellig groepje en in de veilige gymzaal van de Fontys Sporthogeschool kunnen peuters en kleuters op  zaterdagochtend om 09.00 uur  komen bewegen en sporten.   Bij de allerkleinsten (tot 4 jaar) kunnen papa of mama er...

Ophalen gebitsbeschermer Oranje-Rood-actie

 Septe 3 |  Algemeen

Heb jij op zaterdag 31 augustus jl een afdruk laten maken bij Oranje-Rood voor een gebitsbeschermer? Kijk dan hier wanneer jouw bitje klaar is. Bij het inschrijven heb je een nummer gekregen.
nummer 1 tot en met 100 ligt zaterdag 7 september a.s. klaar tussen 10.00-12.00 uur; nummer 101 tot en met 200 op zaterdag 14 september a.s. tussen 9.00-11.00 uur; ...

HC Oranje-Rood voortaan volledig ‘cashless’

 Augus 15 |  Algemeen


Onze horecapartner Simol gaat deze maand over op een volledig cashless betaalsysteem.  Voortaan is het bij de horeca van HC Oranje-Rood dan ook niet langer mogelijk om met contant geld te betalen. Er kan vanaf dan alleen nog betaald worden met PIN-pas, Master- en VISA-card en natuurlijk met je clubpas. 
De invoering van dit nieuwe systeem - met maa...

Mogelijke hinder door aanleg P+R

 Augus 7 |  Algemeen

Aanstaande maandag 12 augustus start de Gemeente Eindhoven met voorbereiding voor de bouw van van de Park and Ride-garage in Genneper Parken. Daarvoor is het o.a. noodzakelijk dat de kruising met de Stappendijk aangepast wordt en het fietspad van de Aalsterweg aan de kant van Genneper Parken een stukje wordt opgeschoven.
Tijdens de werkzaamheden kunnen auto’s en motoren van...

Dit zijn vanaf seizoen '19/'20 de nieuwe spelregels

 Juli 15 |  Algemeen

De FIH heeft per 1 januari 2019 spelregelwijzigingen doorgevoerd binnen het veldhockey. De KNHB is lid van de FIH en volgt de internationale spelregels. Regelwijzigingen worden nooit gedurende het lopende seizoen doorgevoerd en daarom neemt de KNHB de spelregelwijzigingen per 1 augustus 2019 op in haar spelreglement veldhockey.
De belangrijkste wijzigingen zijn dat alle elft...