HeaderPhoto

Vrijwilligers

HC Oranje-Rood is een fantastische club. Dat komt niet alleen door de ruim 2.500 leden, maar zeker ook door het grote aantal vrijwilligers waar wij op kunnen bouwen. Want een hockeyclub als de onze kan alleen bestaan dankzij hun inzet. Zij zorgen er niet alleen voor dat alles op rolletjes loopt, zij geven een extra dimensie aan de club.

HC Oranje-Rood heeft een netwerk van honderden vrijwilligers. Dat varieert van alle coaches, managers, trainers die zich inzetten voor het team van hun kinderen tot de mensen die zich wekelijks bezighouden met allerlei overkoepelende zaken die zowel het hockey als het verenigingsleven met zich meebrengen. Zoals bijvoorbeeld de ‘klusgroep’ die ervoor zorgt dat ons sportpark er altijd top uitziet, de dames van de infobalie die alle bezoekers van de club altijd hartelijk welkom heten en alle vragen kunnen beantwoorden en de organisatoren van al die geweldige clubfeesten. En zo zijn er velen.

HC Oranje-Rood hecht veel waarde aan een goede coördinatie van de vrijwilligers en heeft daarom een vrijwilligerscommissie ingesteld. Samen met deze commissie wordt het vrijwilligersbeleid bepaald en uitgevoerd. Daarbij gaat het niet alleen om het werven en behouden van vrijwilligers, maar vooral ook om de functies zo plezierig mogelijk te maken.

Op dit moment zoekt de commissie nog vrijwilligers voor de volgende taken:

  • Klusgroep     

Samen met onze vaste klusjesman en onze facilitair manager zorgt de klusgroep voor allerlei voorkomende werkzaamheden op onze velden en in ons clubhuis variërend van kleine reparaties tot grotere klussen zoals reclameboarding plaatsen. Kluservaring is niet nodig, maar natuurlijk wel mooi meegenomen. Onze vaste klusavond is maandag waar we 1x per maand de handen uit de mouwen steken.

Leden, ouders van leden en/of overige geïnteresseerden die graag als vrijwilliger iets voor onze club willen betekenen, kunnen zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]