HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE

De Club

Welkom bij HC Oranje-Rood

HC Oranje-Rood is een TOP hockeyclub met een landelijke uitstraling waar plezier, teamprestatie, ontplooiing op elk niveau en een échte clubbeleving centraal staan. 

HC Oranje-Rood is een vereniging met een gezonde financiĆ«le basis en een deugdelijke organisatie van bestuur, professionals en vrijwilligers om het 'product' hockey te maximaliseren en de leden optimaal te faciliteren. De club kenmerkt zich door een bruisend verenigingsleven dat zich zowel op het hockeyveld als daarbuiten afspeelt. Met als belangrijkste motor de vele betrokken vrijwilligers. 

HC Oranje-Rood biedt hockey op elk niveau, recreatief én prestatief, in een veilige omgeving. We zijn maatschappelijk betrokken, werken nauw samen met zowel gemeente als stichtingen, scholen, andere sportverenigingen en commerciĆ«le partijen om met elkaar (sportieve) activiteiten te ontplooien. Daarbij streven wij naar een maximale benutting van de accommodatie, waarbij dus ook andere activiteiten op het gebied van sport, onderwijs en bewegen op onze club kunnen plaatsvinden.

Per augustus 2021 telt de club ruim 2600 leden waarvan het grootste deel (1600 leden) in de jeugd speelt op zaterdag. Op zondag beoefenen nog eens 1000 senioren en veteranen met veel plezier de hockeysport. 

Meer weten over de club, of weten wat er allemaal mogelijk is in ons clubhuis (dat is onder meer te huur voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten)? Neem dan contact op met ons via [email protected].

Luister hier naar ons clublied.