HeaderPhoto

Senioren

Welkom bij HC Oranje-Rood!
 
HC Oranje-Rood is een club die het beste uit haar beide voorgangers heeft verenigd. Naast de Nederlandse top biedt HC Oranje-Rood seniorenhockey voor alle leeftijden en op alle niveaus. Een hockeyzondag op HC Oranje-Rood staat in het teken van sportiviteit en gezelligheid. Een volle evenementenkalender en warme clubcultuur maken van de grote vereniging een gemoedelijke Brabantse vereniging waar de deuren (bijna) altijd open staan. 
Dus of je nu een beginnend senioren-hockeyer bent of een doorwinterde veteraan wij heten je graag welkom bij HC Oranje-Rood. 

Voor senioren zijn er naast de reguliere bondscompetitie op zondag nog heel veel andere hockeymogelijkheden. Twijfel niet om contact op te nemen met [email protected] voor antwoorden op alle vragen met betrekking tot spelen bij HC Oranje-Rood. 

Kun je echt niet wachten en wil je zo snel mogelijk ervaren hoe het is om bij HC Oranje-Rood te spelen? Kom dan gewoon eens langs op een van de vele gezellige hockeyzondagen!

Velden reserveren

Ben je al lid bij HC Oranje-Rood en wil je een oefenwedstrijd plannen? Dan kun je contact opnemen met onze facilitair manager Monique Ward door te mailen naar [email protected]. Zij helpt je dan graag bij het reserveren van een veld.