HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE

Gevorderdencursus / CS+

HC Oranje-Rood is al jaren actief met de gevorderdencursus, ook wel CS+ cursus genoemd. Ooit eens gestart bij EMHC onder leiding van een tweetal bondsscheidsrechters en later samen vormgegeven met Oranje-Zwart hebben we nu een mooie fluitclub met gevorderde fluiters (CS+ en Bondscheidsrechters) die wekelijks in het gele shirt te bewonderen zijn op de club.

Wil je graag beter leren fluiten, heb je al wat wedstrijden in de benen, maar wil je wat beter wedstrijden leren managen of je praktische spelregelkennis aanscherpen? Wij bieden je de gevorderdencursus aan waar je met een stukje begeleiding van onze Leercoaches de volgende stap zult gaan maken. Uiteraard  betekent dit wel dat je dan ook regelmatig moet fluiten om alle tips en aanwijzingen te leren toepassen. In de regel is de doorlooptijd van een dergelijke cursus een seizoen en fluit je 10 tot 15 keer. Voor meer informatie : Wij zoeken permanent aanvulling voor onze HCOR-fluitgroep om deze de komende jaren flink te laten groeien. Dit is nodig om de vraag van de club naar kwaliteit met betrekking tot arbitrage verder te kunnen invullen.

Mocht je na deze gevorderdencursus zoveel passie krijgen voor het fluitvak, dan kun je eventueel doorstromen naar de Bondsopleiding. Dit mag, en hoeft dus niet.