HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
 

KNHB: Laten we mogelijk maken wat er wél kan

Nieuws afbeelding

3-12-2021De nieuwe coronamaatregelen zijn een kleine week oud. Wat zijn de gevolgen voor de hockeyclubs in Nederland?  Hoe zit het met topsportstatus van de Hoofdklasse Zaal en is het wel verantwoord om zonder training in de zaal wedstrijden te spelen? KNHB-directeur Erik Gerritsen geeft antwoord op die vragen. ‘We hebben begrip voor de maatregelen, dus laten we mogelijk maken wat er wel kan.’
Lees verder

Bedankt Paul!

Nieuws afbeelding

30-11-2021 Paul Dijxhoorn, alias Dixihoorn zoals veel spelers hem kennen, neemt vandaag na heel wat jaren EMHC en Oranje-Rood afscheid als trainer. Helaas kunnen we hem geen groots afscheid geven omdat corona roet in het eten heeft gegooid, maar hebben we wel een aantal leden om anekdotes gevraagd.
Lees verder

Update Coronamaatregelen m.i.v. 28 november

Nieuws afbeelding

27-11-2021 De persconferentie van vrijdagavond 26 november bracht Nederland helaas weer nieuwe coronamaatregelen die gaan gelden t/m zaterdag 18 december. Deze nieuwe maatregelen gaan zondag 28 november in en raken helaas ook de hockeysport.  Dit betekent voor onze club:
Algemeen:
Lees verder

Save the date: het après ski wintertoernooi 2022

Nieuws afbeelding

24-11-2021Ijs, weder én coronaperikelen dienende, gaan we op 6 maart 2022 weer helemaal 'los' tijdens het Après ski wintertoernooi voor senioren. Dus blokkeer deze datum vast in je agenda en houd zowel de site als onze socials in januari extra in de gaten om je in te schrijven. 
Lees verder

Proost ook met de unieke Oranje-Rood lustrumchampagne

Nieuws afbeelding

19-11-2021 Wat is er mooier dan dit jaar een extra feestelijke tintje te geven met een heerlijke fles champagne? Het is nu mogelijk om deze fles met het unieke Oranje-Rood lustrumetiket aan te schaffen om:
Lees verder

Algemene Ledenvergadering HC Oranje-Rood verplaatst

Nieuws afbeelding

16-11-2021 In verband met de geldende coronamaatregelen en onze voorkeur om een fysieke Algemene Ledenvergadering te houden, hebben wij besloten de ALV te verplaatsen naar 16 december om 20.30 uur. 
Lees verder

Waarschuwing: auto-inbrekers actief op parkeerterrein

Nieuws afbeelding

15-11-2021Zondag 14 november zijn er op het parkeerterrein van HC Oranje-Rood van 2 auto's de ruiten ingeslagen en informatiesystemen ontvreemd. Wij vragen iedereen zeer alert te zijn op verdachte situaties en vooral geen spullen zichtbaar in de auto achter te laten. 
Lees verder

Inschrijving Genneper Parken Loop 2022 geopend

Nieuws afbeelding

11-11-2021Hoe ga jij 2022 beginnen? Wandelend of rennend? Op 2 januari wordt de jaarlijkse Genneper Parken Loop georganiseerd en die staat weer helemaal in het teken van gezond en gezellig het nieuwe jaar inluiden. De hardloop- en wandelroutes voeren door de Genneper Parken en het terrein van de High Tech Campus. De loop biedt voor ieder wat wils. HC Oranje-Rood is sponsor van dit evenement
Lees verder

100 jaar Oranje en Rood: jouw (oude) foto's zijn goud waard!

Nieuws afbeelding

3-10-2021Geef jij ons lustrumjaar nóg meer kleur? Stuur ons dan jouw (oude) foto's en filmpjes van dat onvergetelijke teamuitje, legendarisch optreden, waanzinnig toernooi, ultieme kampioensfeest, spectaculaire goal etc. en laat ons zien wat het clubleven voor jou zo leuk maakt. Dan maken wij daar weer iets moois van. 
Stuur jouw beeldmateriaal naar  [email protected]
Lees verder

We zetten een kroon op '100 jaar Oranje en Rood'

15-9-2021Dit seizoen staat bij HC Oranje-Rood geheel in het teken van een bijzonder lustrum. Op donderdag 14 oktober gaan we dat lustrumjaar officieel openen. Samen met onze leden, vrijwilligers, sponsoren en stakeholders zetten we een kroon op '100 jaar Oranje en Rood'.  En bij zo'n bijzondere mijlpaal hoort natuurlijk een bijzonder logo...



Lees verder

Zitten jouw verloren gewaande spullen hier tussen?

Nieuws afbeelding

2-11-2021Het seizoen is in volle gang en de kist met gevonden voorwerpen is weer aardig gevuld.  Alle jassen, truien, shirts, bodywarmers, trainingspakken, tassen en scheenbeschermers ed. die op de club achtergebleven zijn, kun je bekijken in de bijlage. 
Lees verder