HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
 

Van de voorzitter: De lach op ons gezicht

Nieuws afbeelding

15-10-2021 Of ik een fan ben van John de Bever? Niet echt. Maar wat hij zingt, klopte gisteravond voor iedereen bij wie Oranje-Rood bloed door de aderen stroomt. Niemand kreeg de lach van ons gezicht!
Lees verder

Koninklijke Erepenning voor HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding

14-10-2021 Onder toeziend oog een groot aantal genodigden heeft voorzitter Pieter Janssen van HC Oranje-Rood vandaag de Koninklijke Erepenning in ontvangst mogen nemen. Hij kreeg deze uit handen van burgemeester John Jorritsma ter gelegenheid van de officiële start van het lustrumjaar ‘100 jaar Oranje en Rood’.
Lees verder

17 oktober Super Sunday!

Nieuws afbeelding

12-10-2021We hebben er lang op moeten wachten, maar aanstaande zondag is het eindelijk zo ver! De allereerste SUPER SUNDAY van dit feestelijke jubileum seizoen. Dames 1 trapt deze middag af met hun wedstrijd tegen Hurley en gaan op jacht naar die eerste overwinning van het seizoen. Daarna is het de beurt aan Heren 1. Houden zij de flow waarin zij zitten vast en staan ze straks nóg steviger op die tweede
Lees verder

Lijncoördinator jongste jeugd gezocht

Nieuws afbeelding

6-10-2021De Jongste Jeugd commissie is op zoek naar een lijncoördinator voor onze F3- en E6-teams. Deze - super dankbare - taak vraagt gemiddeld 1 uur per week van jouw tijd. 
Wil je weten wat deze functie precies inhoudt? Klik dan hier voor een uitgebreide omschrijving.  Ben je meteen al enthousiast? Meld je dan aan via [email protected] 
Lees verder

Oranje-Rood gaat aan de slag met Taakie

Nieuws afbeelding

5-10-2021 Zonder vrijwilligers is er geen Oranje-Rood: sámen maken we de vereniging. Door onze leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers beter te leren kennen, weten we beter wie we voor welke taken kunnen vragen om een steentje bij te dragen. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgen wij een goed beeld van al die unieke types die onze club rijk is!
Lees verder

Vrijwilliger van de maand: Flip Carolus

Nieuws afbeelding

4-10-2021 De vrijwilliger die wij deze maand in het zonnetje willen zetten is Flip Carolus (73 )uit Valkenswaard.
Lees verder

100 jaar Oranje en Rood: jouw (oude) foto's zijn goud waard!

Nieuws afbeelding

3-10-2021Geef jij ons lustrumjaar nóg meer kleur? Stuur ons dan jouw (oude) foto's en filmpjes van dat onvergetelijke teamuitje, legendarisch optreden, waanzinnig toernooi, ultieme kampioensfeest, spectaculaire goal etc. en laat ons zien wat het clubleven voor jou zo leuk maakt. Dan maken wij daar weer iets moois van. 
Stuur jouw beeldmateriaal naar  [email protected]
Lees verder

Zitten jouw verloren gewaande spullen hier tussen?

Nieuws afbeelding

3-10-2021Het seizoen is nog maar net begonnen en de kist met gevonden voorwerpen is al weer aardig gevuld.  Alle jassen, truien, shirts, bodywarmers, trainingspakken, tassen en scheenbeschermers ed. die op de club achtergebleven zijn, kun je bekijken in de bijlage. 
Lees verder

Super leuk hockeykamp in de herfstvakantie!

Nieuws afbeelding

27-9-2021 Na het grote succes van onze hockeykampen in de zomervakantie, organiseren we ook in de herfstvakantie voor alle junioren van 8 t/m 14 jaar (leden en niet-leden) een tweedaags hockeykamp op HC Oranje-Rood!
Lees verder

Gave lustrum clinics voor C- en D-jeugd op 16 oktober

Nieuws afbeelding

24-9-2021Dit seizoen vieren we '100 jaar Oranje en Rood'. En dat doen we ook met onze jeugdleden. Op zaterdag 16 oktober beginnen we met twee super gave clinics voor onze C- en D-jeugd. Onder de bezielende leiding van onze toppers van Ma1, Ja1, Mb1 en Jb1 worden er anderhalf uur lang toffe oefeningen en leuke spelletjes gedaan.  Je kunt kiezen of je dit van 11 uur tot half 1 wilt doen, of van 1 uur
Lees verder

Geldende Coronamaatregelen

Nieuws afbeelding

22-9-2021 Update per 25 september 2021
Per 25 september vervalt de anderhalve meter afstandregel. Publiek is welkom bij trainingen en wedstrijden. Alleen voor publiek bij Dames en Heren 1 geldt dat een coronatoegangsbewijs (CTB, QR-code) verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder.
 
Basisregels  
Lees verder

We zetten een kroon op '100 jaar Oranje en Rood'

15-9-2021Dit seizoen staat bij HC Oranje-Rood geheel in het teken van een bijzonder lustrum. Op donderdag 14 oktober gaan we dat lustrumjaar officieel openen. Samen met onze leden, vrijwilligers, sponsoren en stakeholders zetten we een kroon op '100 jaar Oranje en Rood'.  En bij zo'n bijzondere mijlpaal hoort natuurlijk een bijzonder logo...Lees verder

Maak kans op een jaar lang hockey voor het gezin!

Nieuws afbeelding

12-9-2021 Het nieuwe seizoen staat voor de deur en ook dit jaar is Tulp hoofdsponsor van de Tulp Hoofdklasse Heren. Daarmee is Tulp Keukens supporter van onze club. Dat is voor jou als lid extra mooi. Jij kan namelijk gebruik maken van een mooie actie, waarmee je ook nog eens onze club steunt. 
Lees verder

Voorbeschouwing seizoen Heren 1 met Robert van der Horst

11-9-2021Aan de vooravond van de start van nieuwe competitie, sprak Harrie Kwinten met de hoofdcoach van Heren 1 Robert van der Horst over de kracht van dit team, de nieuwe spelers, verwachtingen en de ambities.
De eerste wedstrijd van Heren 1 is zondag aan de Oosterplas in Den Bosch tegen HC Den Bosch en begint om 14.45 uur. 


Lees verder

Voorbeschouwing seizoen Dames 1 met Stefan Duyf

10-9-2021Zondag begint HC Oranje-Rood Dames 1 het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen Bloemendaal (aanvang 12.45 uur).  Onze speciale verslaggever Harrie Kwinten sprak aan de vooravond van het seizoen 21-22 met hoofdcoach Stefan Duyf. Een leuk gesprek over 'zijn' speelsters, leermomenten en verwachtingen. Lees verder

Speelschema D1 en H1

Nieuws afbeelding

9-9-2021Komend weekend gaat de Hoofdklasse Hockey weer van start. Met ongetwijfeld veel spektakel, spanning en doelpunten. Wij hebben alle wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 tot aan de winterstop voor je verzameld, zodat je niets hoeft te missen! 
Laat je horen voor HC Oranje-Rood.  Onze Dames en Heren rekenen op de steun van hun 12e man!Lees verder