HeaderPhoto

GA NAAR LUSTRUMSITE
 

12 maart Mosselmaaltijd!

Nieuws afbeelding

27-1-2022Op zaterdag 12 maart wordt een oude en zeer gewaardeerde traditie nieuw leven ingeblazen: De Mosselmaaltijd. Je leest er alles over op de speciale lustrumpagina. 
Leden en oud-leden die zin hebben in een ouderwets gezellige avond op de club, kunnen zich tot 1 maart aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] 

Lees verder

Corona update 26 januari

Nieuws afbeelding

26-1-2022 Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen verspreiding van het coronavirus per 26 januari verder versoepeld. Voor de sport betekent dit onder andere dat de competities kunnen worden hervat, publiek onder voorwaarden weer welkom is en dat de horeca op sportaccommodaties, ook onder voorwaarden, open mag tot 22.00 uur ’s avonds. De anderhalve meter afstandsregel blijft wel van kracht
Lees verder

Deze week aangepaste openingstijden clubhuis

Nieuws afbeelding

25-1-2022 In verband met een tijdelijke personele onderbezetting, is het clubhuis deze week op de 'trainingsstand' alleen tijdens trainingen (zie trainingsschema) geopend. Dat betekent dat alleen de toiletten, kleedkamers en lockers tijdens trainingen bereikbaar zijn.
Lees verder

Inschrijving Après Ski wintertoernooi geopend

Nieuws afbeelding

25-1-2022Op 6 maart vindt bij HC Oranje-Rood het allerleukste, gezelligste Après ski wintertoernooi voor (jong)senioren- en veteranenteams plaats. Met leuke wedstrijdjes, lekker eten feestavond. 
Je kunt je team nu aanmelden via [email protected]
Doen!! 
Lees verder

HC Oranje-Rood trekt zich terug uit zaalcompetities; zaalcontributie niet in rekening gebracht.

Nieuws afbeelding

21-1-2022 Als bestuur van HC Oranje-Rood hebben wij na een zorgvuldige afweging besloten om al onze teams (exclusief H1 en D1) terug te trekken uit de zaalhockeycompetitie indien deze door de KNHB toch zou worden hervat. De zaaltrainingen voor de betreffende teams zullen vanaf heden dan ook vervallen.
Lees verder

Vrijwilliger van de maand: Ingeborg Wiekart

Nieuws afbeelding

18-1-2022 Elke maand laten wij je graag kennismaken met één van onze vrijwilligers. Deze maand is dat Ingeborg Wiekart, Ingeborg is getrouwd en moeder van drie kinderen. De jongste, Renske, hockeyt sinds 2020 bij HC Oranje-Rood.. Daarvoor keepte Renske bij HC Geldrop.
Lees verder

De Inhaalslag: boodschap van Maria en Jorrit

5-1-2022Onze hoofdsponsor ABN AMRO voert ook in 2022 campagne voor gelijke kansen in de hockeysport. "Ongelijke kansen is niet meer van deze tijd! Laten we in 2022 nog sneller gaan. Samen strijden voor gelijke kansen! "
Bekijk hier de boodschap van Maria Verschoor en Jorrit Croon.
Lees verder

Rob Haantjes blijft hoofdcoach HC Oranje-Rood dames 1

Nieuws afbeelding

23-12-2021 HC Oranje-Rood en Rob Haantjes zijn overeengekomen dat Rob de komende 2,5 jaar aanblijft als hoofdcoach van HC Oranje-Rood dames 1. Hij vervulde deze functie reeds op interimbasis sinds het vertrek van Stefan Duyf in oktober van dit jaar.
Lees verder

Nieuwe editie Connect magazine in teken van 100 jaar Oranje en Rood

Nieuws afbeelding

16-12-2021Deze week valt bij onze leden en sponsoren de nieuwe editie van Connect magazine op de mat. Een editie die geheel gewijd is aan 100 jaar Oranje en Rood. Met prachtige verhalen van toen en nu en interessante interviews met clubiconen.
Heb je geen exemplaar ontvangen maar wil je dit magazine toch graag lezen?  Klik dan hier voor de digitale versie.
Lees verder

HC Oranje-Rood contracteert kersverse international Tijmen Reyenga

Nieuws afbeelding

10-12-2021 De selectie van HC Oranje-Rood Heren 1 wordt komend seizoen versterkt met Tijmen Reyenga (22). Tijmen speelt momenteel bij HC Den Bosch Heren 1 en maakte vorige maand zijn Oranje-debuut in de Pro League wedstrijden tegen België.  Reyenga, die ook bij andere clubs in de belangstelling stond, heeft getekend voor 3 seizoenen in Eindhoven.
Lees verder

Dit zijn de spelregels in de zaal

Nieuws afbeelding

10-12-2021 Het zaalhockeyseizoen is weer begonnen en om de spelregels weer even op te frissen hebben we het volgende voor je beschikbaar:
Lees verder

100 jaar Oranje en Rood: Mosselmaaltijd verplaatst naar 12 maart 2022

Nieuws afbeelding

6-12-202150 jaar lang werd de Mosselmaaltijd op EMHC gehouden. Lange tafels, dampende mosselpannen en feest tot in de late uurtjes. De laatste editie van de Mosselmaaltijd, tijdens de Grande Finale van EMHC in 2016, was een enorm succes. Velen van ons hebben deze avond nog op het netvlies staan. Daarom laten we dit graag terug komen tijdens de lustrumviering. Het liefst hadden we dit weer gecombineerd met
Lees verder

Gevonden voorwerpen

Nieuws afbeelding

6-12-2021Ook in de maand november zijn er weer diverse spullen en kledingstukken achtergebleven op de club. Herken jij op deze foto's iets dat van jou is? Stuur dan een mail naar [email protected] Alle items worden bewaard tot en met 22 mei 2022.Lees verder

Zitten jouw verloren gewaande spullen hier tussen?

Nieuws afbeelding

2-11-2021Het seizoen is in volle gang en de kist met gevonden voorwerpen is weer aardig gevuld.  Alle jassen, truien, shirts, bodywarmers, trainingspakken, tassen en scheenbeschermers ed. die op de club achtergebleven zijn, kun je bekijken in de bijlage. 
Lees verder